OS X Yosemite – Apple va lansa o versiune beta publica luna aceasta

  Desi de ani de zile ofera doar dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa versiuni beta ale iOS si OS X, iata ca anul acesta compania isi schimba strategia, cel putin in privinta OS X-ului. Conform unor informatii obtinute de la surse din interiorul Apple, compania urmeaza sa ofere in mod public pentru testare OS X Yosemite, aceasta fiind prima oara cand Apple ofera publicului larg versiuni beta ale unui sistem de operare important.

  Desi Apple a initiat un program prin care ofera unui numar de 1 milion de utilizatori posibilitatea de a testa OS X Yosemite, iata ca acum nu va mai fi necesara aplicarea pentru el. Apple a ales sa astepte pana acum pentru a lansa o versiune beta publica in ideea de a putea pregati un build care sa fie utilizabil de catre posesorii obisnuiti de Mac-uri, OS X Yosemite beta 4 putand fi versiunea ce urmeaza sa fie oferita tuturor.

  Desigur ca nu este recomandabil sa instalati un beta build de acest gen deoarece el v-ar putea impiedica sa mai utilizati normal Mac-urile.