Prima Pagina Apple OS X Yosemite – Apple va lansa o versiune beta publica luna...

OS X Yosemite – Apple va lansa o versiune beta publica luna aceasta

  Desi de ani de zile ofera doar dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa versiuni beta ale iOS si OS X, iata ca anul acesta compania isi schimba strategia, cel putin in privinta OS X-ului. Conform unor informatii obtinute de la surse din interiorul Apple, compania urmeaza sa ofere in mod public pentru testare OS X Yosemite, aceasta fiind prima oara cand Apple ofera publicului larg versiuni beta ale unui sistem de operare important.

  Desi Apple a initiat un program prin care ofera unui numar de 1 milion de utilizatori posibilitatea de a testa OS X Yosemite, iata ca acum nu va mai fi necesara aplicarea pentru el. Apple a ales sa astepte pana acum pentru a lansa o versiune beta publica in ideea de a putea pregati un build care sa fie utilizabil de catre posesorii obisnuiti de Mac-uri, OS X Yosemite beta 4 putand fi versiunea ce urmeaza sa fie oferita tuturor.

  Desigur ca nu este recomandabil sa instalati un beta build de acest gen deoarece el v-ar putea impiedica sa mai utilizati normal Mac-urile.

  • Cristian Nicula

    Semi-offtopic: Am o problema cu Mac-ul in sensul ca atunci cand ii dau shutdown ecranul se face gri, dar mouse-ul mai rămâne pe ecran vreo 5 secunde si abia apoi se opreste pe bune…Am mai avut aceasta problema cand eram pe 10.9.2, am dus laptopul la service si băieții nu au reușit sa rezolve nimic, totuși update-ul la 10.9.3 a rezolvat problema…acum sunt pe 10.9.4 si am din nou aceasta problema. Știe cineva o rezolvare la aceast problema sau credeți măcar ca OS X Yosemite va rezolva problema?

  • dan

    punei ssd ..