Prima Pagina Apple Bose actioneaza in judecata Beats si cere interzicerea vanzarii unor produse din...

Bose actioneaza in judecata Beats si cere interzicerea vanzarii unor produse din cauza incalcarii unor brevete de inventie

  Bose, unul dintre cei mai importanti competitori ai Beats, a actionat in judecata compania achizitionata recent de catre Apple invocand incalcarea unor brevete de inventie privind anularea zgomotelor ambientale. Cei de la Bose sustin ca nu mai putin de 5 brevete de inventie proprii ar fi fost incalcate in mod intentionat de catre cei de la Beats, iar acum cer interzicerea vanzarii si a importului produselor in cauza.

 • 8,073,151: “Dynamically configurable ANR filter block topology” by Joho et. al.. Includes 30 claims (2 indep.). Was application 12/430,994. Granted 12/6/2011.
 • 8,073,150: “Dynamically configurable ANR signal processing topology” by Joho et. al.. Includes 24 claims (2 indep.). Was application 12/430,990. Granted 12/6/2011.
 • 6,717,537: “Method and apparatus for minimizing latency in digital signal processing systems” by Fang et. al. Prosecuted by Thelen Reid & Priest LLP Robbins; Steven J.. Includes 19 claims (3 indep.). Was application 10/179,930. Granted 4/6/2004.
 • 8,345,888: “Digital high frequency phase compensation” by Carreras et. al.. Includes 16 claims (3 indep.). Was application 12/750,309. Granted 1/1/2013.
 • 8,054,992: “High frequency compensating” by Sapiejewski.. Includes 23 claims (6 indep.). Was application 11/409,894. Granted 11/8/2011.

  Cei de la Bose sustin ca pe parcursul ultimilor 30 de ani au facut investitii seriase in cercetare si dezvoltare, iar tehnologiile brevetate de catre ei ofera performantele superiaore ale castilor din seria QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling®. In aceasta idee, cei de la Bose sunt hotarati sa isi apere investitia in cercetare si dezvoltare prin actionarea in judecata a companiei Beats in ideea de a o forta sa plateasca pentru tehnologiile utilizate.

“The filing is comprehensive and explains our position, and as a matter of practice, we don’t comment on on-going litigation.  We can share that for over 30 years, Bose has made significant investments in the research, development, engineering and design of the proprietary technologies found in our headphones.  Bose’s patented technologies enable the exclusive performance found in our QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling® headphones.  We are committed to protecting our investment, protecting our customers, and defending the patents we own.”

  Avand in vedere ca acum Beats are la dispozitie echipa de avocati care a castigat atatea procese de proprietate intelectuala pentru Apple, ramane de vazut ce finalitate va avea aceasta actiune.

 • Unu

  Daca Beats a furat tehnologie, atunci este normal sa plateasca, indiferent de ce echipa de avocati ii va apara in instanta.

 • conytaac

  “Bose cel mai mare competitor Beats”, pai cand Bose facea echipament audio, Dre isi facea muzica pe el, sau cu ajutorul lui. Niciodata sau doar prin furat, Beats vor ajunge la valoarea BOSE.

 • nelutzu

  bose principalul concurent…asa e …bose pare ca ar fi o firma de detergent de spalat vasele murdare…unpic mai bun ca axion…pai panaramele astia de la bose (ziceau copiii din fata blocului) ar fi dezvoltat 5+1 si multe alte inventii…tehnologie tatic nu clubbing sambata seara si mai bagam un articol sa ne luam banile din share cu emag…mai puneti mana pe carte si mai lasati figuratia gen hai sa scriu ca sunt coco…

 • Seby

  Bose au fost si vor ramane cei mai buni…….
  Beats este doar un mic copil pe langa Bose.

 • justme

  Ce draq tehnologie frate and va aud.. E vb de niste casti pana la urma .. Ce mama naibii de tehnologie folosesti la o pereche de casti. Dooh..

 • nelutzu

  pentru cel mirat ce tehnologie e si cu castile astea…ia uite pe aici ca sa intelegi ce a fost si cum sa ajuns…e vb doar de niste cupru…unpic de plastic si o poza beats si dintr-o data totul e foarte simplu…http://en.wikipedia.org/wiki/Headphones