Prima Pagina baterie Un Samsung Galaxy S4 ia foc sub perna unei fetite, este distrus...

Un Samsung Galaxy S4 ia foc sub perna unei fetite, este distrus complet (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CIVCsfYek5E&w=580&h=370]

  Stiti deja ca iPhone-urile iau foc daca sunt incarcate folosind incarcatoare sau cabluri contrafacute si in unele cazuri pot cauza decesul unor persoane. Acelasi lucru putea sa i se intample unei fetite din SUA, terminalul sau Samsung Galaxy S4 luand foc sub perna acesteia in timp ce ea dormea, iar in clipul video de mai sus puteti vedea ceea ce a ramas din el dupa ce bateria i s-a umflat si l-a distrus.

  La baza problemei sta o baterie terta folosita cu terminalul, parintii fetitei luand decizia de a nu cumpara o baterie originala Samsung, ci una fabricata de catre un producator, aparent, neautorizat. Daca o baterie originala ar fi fost folosita, atunci probabil problema ar fi fost evitata si cu aceasta ocazie ca atrag atentia asupra bateriilor contrafacute pentru iPhone care pot genera oricand exact aceeasi problema si gandindu-va ca economisiti cativa dolari/euro/RON veti ajunge cu un terminal complet distrus si o paguba de sute de euro.

 • Unu

  Pai smartphone-ul NU se tine la incarcat sub perna, unde acumuleaza caldura…

 • AlexC

  of topic:astept raspunsuri…Detin un iphone 5 si il incarc cu incarcatorul de ipad(Mentionez ca atat cablul cat si incarcatorul sunt originale),problema e ca acum o seara nu se mai incarca si dimineata bateria desi a stat toata noaptea la incarcat s-a incarcat 3% am incercat cu alt incarcator( detin si un ipad 4 si mentionez ca incarcatoarele sunt functionale) A mai patit cineva asa ceva?multumesc

 • cipa

  Urat, patetic, josnic, raspuns cu aceeasi moneda – Apple vs. Samsung – stire la comanda se vede din avion – o stire care nu trebuia sa fie partinitoare nu trebuia sa pronunte numele si modelul telefonului

 • @cipa: Chillax, o stire partinitoare n-ar fi mentionat nimic de baterie si ar fi spus ca ala a explodat singur 😉 In alta ordine de idei, stirea are rolul de a atrage atentia asupra faptului ca bateriile sunt proaste, nimic mai mult.

 • daniel

  Vrajala de 2 lei…un telefon nu are cum sa ia foc in halu’ ala doar daca il bagi in cupror…si 2 se vede clar cum are o gaura in mislocul display-ul,deci a fost folosit pe post de tinta…

 • avram

  Zici samsung si tragi apa

 • alex alexandru

  Dezavantajul ca samsung e dotat cu capac detasabil si utilizatorii care sunt (sa nu zic cum) inlocuiesc bateriile ca asa vor ei. Nu inteleg ce a fost asa greu sa cumpere una originala? Banii? Atunci trebuia sa astepte sa adune bani nu sa cumpere porcarii. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca un copil putea sa moara. Vina este si a parintiilor!

 • DiplomaT

  @zaone-“In alta ordine de idei, stirea are rolul de a atrage atentia asupra faptului ca bateriile sunt proaste, nimic mai mult.”

  Nu bateriile sunt proaste, ci parintii ca nu au cumparat una originala, ci contra-facuta.

 • Pai despre alea contrafacute vorbeam, despre ce altceva. Alea sunt proaste, parintii… fac economii.