Prima Pagina aplicatii Modern Combat 5: Blackout – iata cat de mult difera grafica intre...

Modern Combat 5: Blackout – iata cat de mult difera grafica intre iPhone 5C si iPhone 4S (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WV8VWqiRa1E&w=580&h=370]

  Majoritatea jocurilor noi lansate in App Store sunt concepute pentru a beneficia pe deplin de puterea de procesare pe care o ofera placile grafice implementate in iPhone-uri si tablete iPad. In aceasta idee, terminalele noi vor rula jocurile cu toate efectele implementate de catre dezvoltatori si la rezolutia maxima pentru care a fost conceput titlul, in timp ce iDevice-urile vechi nu vor beneficia de chiar aceleasi lucruri.

  In clipul video de mai sus aveti prezentata diferenta dintre grafica vizibila in Modern Combat 5: Blackout pe un terminal iPhone 4S si pe un terminal iPhone 5C, ele utilizand procesoare si placi grafice diferite. In baza acestei diferente hardware, exista si o destule diferente in ceea ce priveste elementele grafice, iar clipul video demonstreaza cat se poate de bine totul.

 • Sagemda

  pana si pe 4s se misca mai bine ca 90% din toade androidurile….

 • razvanrazy

  Trebuia o comparatie intre 4S si 5S. Acolo se vor vedea diferente cu adevarat notabile.

 • irsp

  E buna si comparatia aceasta intre 4S si 5/5C, sunt sesizabile diferentele. Dar ar fi trebuit si o comparatie cu 5s sau iPad Air care vin cu o placa video de generatie noua din seria 6 si care suporta OpenGL ES 3.
  De la iPhone 3GS si pana la iPhone 5 au folosit o placa video din seria 5 si 5XT cu suport pentru OpenGL ES 2.

 • AlexC

  se vad mari diferente eu detin un iphone 3gs si iphone 5 si se vede diferenta cu cat a evoluat tehnologia in materie de iphone ca la ipad am comparat ipad 2 cu ipad 4 si nu e cine stie ce diferente notabile