Prima Pagina Apple Peste 900 de milioane de iDevice-uri au fost vandute in 7 ani,...

Peste 900 de milioane de iDevice-uri au fost vandute in 7 ani, peste jumatate sunt active

  Primul iPhone a fost lansat pe piata cu peste 7 ani de zile in urma, a fost urmat de un iPod Touch si o tableta iPad, iar in toata aceasta perioada compania Apple a vandut peste 900 de milioane de unitati in lumea intreaga. 886,580,000 au fost vandute pana la 1 iulie, iar in aceste 29 de zile trecute de atunci am depasit cu siguranta cifra de 900 de milioane de unitati, pana la sfarsitul anului estimandu-se ca Apple va trece de cifra de 1 miliard.

  In baza acestor cifre un analist roman estimeaza faptul ca intre 500 si 600 de milioane de terminale iPhone, iPad si iPod Touch sunt active in momentul de fata in lumea intreaga. Practic pana in doua treimi dintre toate iDevice-urile vandute de catre compania Apple ar fi in utilizare in momentul de fata si cifra este mare, insa departe de cea de peste 1 miliard de terminale Android active pe intregul glob.

 • lexen

  si cate terminale android sunt active in raport cu cate au fost vandute?

 • mih

  pai 500 600 s-au vindut de la inceput din 2007, nu prea cred ca mai sint active tot atitea, chiar daca vinzarea primelor modele este modesta.

 • @lexen: Erau peste 1 miliard acum cateva luni.

 • Raton

  Și restul de 500 milioane unde sunt? În depozite? Nu poți cumpara un iPhone fără să-l activezi.

 • @Raton: Glumesti nu? Adica tu te astepti ca toate iDevice-urile vandute pana acum sa fie in continuare active. Crezi ca-s masini si au viata de zeci de ani de zile?