Apple va incepe sa inlocuiasca ecranele iPhone 5S in propriile Apple Store-uri

  In cursul anului trecut compania Apple a initiat un program beta prin care oferea clientilor posibilitatea de a inlocui ecranele defecte ale iPhone 5S in Apple Store-urile din SUA si Canada la Genius Bar. Avand in vedere ca perioada de testare s-a incheiat cu succes, compania Apple a inceput din cursul acestei saptamani sa livreze cantitati insemnate de ecrane catre Apple Store-urile sale din Canada si SUA pentru inlocuire in locatie.

  Incepand de luni orice client va putea vizita un Apple Store din SUA si Canada cu un iPhone 5S defect in vederea inlocuirii ecranului in locatie, intreaga procedura durand aproxiamtiv jumatate de ora. Din pacate costul inlocuirii va fi de 150$ pentru fiecare tip de iPhone 5S sau chiar iPhone 5C, inlocuirea completa a terminalului costand 270$, dar asta numai in cazul in care dispozitivul nu mai beneficiaza de garantie.

11 COMENTARII

  1. Am scapat telefonul in mare ecranul are multe pucte albe pot sa il inlocuiesc la garantie, sau cu 150 Euro dolari la apple ? Este iphone 5s 64gb cu garantie luat din afara. In Romania se poate inlocui ?

  2. iPhone 5s-ul ce probleme mai are? Mai scot si astia de la Apple vre-un iPhone fara probleme? iPhone 4 probleme cu antena si butonul home, iPhone 4s probleme cu antena WIFI, iPhone 5 probleme cu butonul power si cu carcasa, iPhone 5s probleme cu ecranul…

  3. Raspund eu.CAT phone (caterpillar).L-am cumparat pt. munca pe langa un 5s pe care il folosesc in afara serviciului.Telefonul este chiar rezistent la orice(apa , cazatura de pe pilon de 90 metrii pe pamant.)Nu are nici pe naiba 🙂

  4. Eu am ip4 din 2011 m-am saturat de el bagind toate softurile si toate jb in el si nu sa strica vreau sa-mi bat joc de el pina in dec 2015 si atunci il trintesc de pămînt si o sa-mi cumpar android !