Dumnezeu uraste compania Apple si l-a trimis pe Steve Jobs in iad !

  Acesta este motto-ul bisericii baptiste din Westboro, SUA, care le cere propriilor adepti sa picheteze sediul companiei Apple timp de 30 de minute in cursul zilei de marti, 12 august. Conducatorii bisericii sustin ca Steve Jobs a fost privit ca un “zeu” de catre urmaritorii sai, insa in realitate el era un prost bogat care a ajuns in iad din cauza modului in care si-a trait viata si si-a tratat persoanele din jur si nu numai.

  Cei din biserica sustin ca Dumnezeu l-a avertizat pe Steve Jobs ca trebuie sa se caiasca imbolnavindu-l de cancer si a asteptat ca el sa-i eara ajutorul, insa idolatrizarea budismului l-a dus in iad. Aceasta organizatie picheteaza in mod organizat multiple companii din Sillicon Valley si tot felul de adunari militare sau politice, insa atacurile impotriva Apple sunt cel putin interesante.

12 COMENTARII

  1. Compania Samsung nu o mai urăsc deoarece copiază tot ce face Apple. Oameni fără minte. Asa se întâmpla cand ti-se urca Luci la cap.

  2. Ba da MARIAN..Dumnezeu uraste ceva: PACATUL, dar iubeste pe PACATOS.

    E putin cam exagerata pozitia bisericii baptiste. Tot respectul pentru ceea ce a facut Steve Jobs la Apple, dar daca ar mai fi trait, nu cred ca s-ar fi lasat târât in “hora homosexualilor” din Cupertino de-acum cateva saptamani. Nu am nimic cu homosexualii, dar nicidecum nu mi-as alinia principiile catre o asemenea minoritate care prin trairea lor discrediteaza valorile familiei. Cand e vorba de bani si marketing, Apple isi coboara standardele de dragul compromisului. Rusine Tim Cook.

  3. De fapt biserica respectiva uraste apple, nu Dumnezeu, si incearca sa atraga alti hateri de partea ei. Incercarea de a-si asocia numele cu apple este o campanie de marketing interesanta, dar cu multi hateri nu faci un misionariat consistent si sanatos, care sta la baza oricarei religii