Sofa – o noua tema colorata pentru iPhone si iPad

  Sofa este denumirea aleasa de catre un dezvoltator pentru o noua tema dedicata iDevice-urilor noastre, ea incercand sa aduca putin mai multa culoare intr-un iOS 7 si asa indeajuns de colorat. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tema isi propune sa imbunatateasca aspectul iconitelor aplicatiilor instalate in iDevice-urile noastre, modificand in acelasi timp si interfata meniurilor care permit controlarea iOS-ului.

Device relaxation. Sofa is about redesign and consistency. It’s about getting a design that reflects itself onto other designs, and making it so that the design is built out of what surrounds it. Sofa’s first release will include: 300+ themed icons, 3 beautiful custom wallpapers, Status Bar theme, ClassicDock theme, preferences icons, and I’ll throw in a Pac-Man signal dots theme.

  Tema vine cu nu mai putin de 300 de iconite regandite si este compatibila inclusiv cu tabletele iPad, contine wallpaper-uri care ii pun in valoare intreaga interfata si desigur nu trebuie uitate nici modificarile meniurilor. Sofa este disponibila pentru DOWNLOAD in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.