Hackerii dezvoltatori ai evasi0n7 si Pangu sunt nominalizati pentru Pwnie Awards 2014

  Pwnie Awards 2014 este un eveniment anual in cadrul caruia hackerii care au descoperit cele mai importante vulnerabilitati ale sistemelor de operare pentru produsele electronice sunt premiati pentru munca lor. Premiile sunt, desigur, simbolice, iar anul acesta hackerii echipelor Evad3rs si Pangu au fost nominalizati pentru dezvoltarea solutiilor de jailbreak evasi0n7 si Pangu.

For the second year in a row, the evad3rs team gets a Pwnie nomination for exploiting Apple iOS. This time they chained together at least 4 exploits, to defeat code signing and exploit the iOS kernel. What’s more exciting than one iOS jailbreak? Two iOS jailbreaks. A new team hit the jailbreak scene in 2014 with a jailbreak for Apple iOS 7.1.

  Separat de membrii celor doua echipe mentionate anterior, hackerii geohot si comex au fost deasemenea nominalizati in sectiuni diverse ale Pwnie Awards, asa ca va fi interesant de vazut cine si ce castiga. In final, compania Apple a fost nominalizata si la sectiunea celor mai mari “fail-uri” ale anului cu vulnerabilitatea Go To Fail care i-a afectat securitatea website-ului cu doar cateva luni de zile in urma.

  Castigatorii Pwnie Awards 2014 vor fi anuntati maine in cadrul unei ceremonii care va avea loc in Las Vegas, SUA.