iOS 8 beta 5 – performante si functionalitate

iOS 8 beta 5 noutati - iDevice.ro

  iOS 8 beta 5 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple si un numar limitat de noutati au fost descoperite in el, insa asta nu inseamna ca schimbarile nu sunt importante. In aceasta a cincea versiune beta a sistemului de operare iOS 8, compania Apple a rezolvat o multitudine de probleme de functionare si a imbunatatit radical performantele iDevice-urilor, asa ca vorbim despre un update binevenit si un nou pas bun in directia corecta spre iOS 8.

  De la instalarea mai rapida a aplicatiilor si pana la reducerea erorilor de conctare la serviciile proprii, Apple aproape ca a facut iOS 8 beta 5 la fel de eficient precum o versiune oficiala lansata pentru utilizatori. Din pacate autonomia bateriei terminalelor nu este la fel de buna precum intr-o versiune oficiala a iOS, insa acest lucru este de asteptat pentru o versiune beta a sistemului de operare.

  In final, Apple incepe sa finiseze iOS 8 beta pentru lansarea oficiala din toamna si problemele ramase acum vor fi rezolvate cu siguranta pana in momentul lansarii versiunii GM.