SpotFile permite cautarea fisierelor de sistem folosind Spotlight

  SpotFile este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem cauta rapid orice fisiere de sistem folosind Spotlight. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, rezultatele sunt afisate folosind sistemul normal al Spotlight, insa interactionadnd cu fiecare fisier in parte obtinem o lista de actiuni pe care le putem intreprinde asupra sa, inclusiv incarcarea in Dropbox sau instalarea in terminal.

SpotFile allows you to browse your Filesystem very fast and directly from Springboard using Spotlight. You can navigate through it by selecting directories, typing in the directory path or hitting the back button to go back. SpotFile is a “quick-access” Tweak which besides giving your access to the Filesystem also comes with some great features.

  SpotFile are o functionalitate similara cu cea a aplicatiei iFile disponibile de ceva vreme in Cydia, insa spre deosebire de cea din urma, este mult mai scumpa. SpotFile este disponibila pentru DOWNLOAD la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.