Orange Summerwell – primul festival organizat in Romania care foloseste tehnologia iBeacon

  Orange Summerwell este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica organizate anual in Romania de catre operatorul de telefonie mobila Orange Romania, iar anul acesta avem parte si de o premiera, din cate stiu eu, in el. Orange Summerwell este primul festival de muzica organizat in Romania care implementeaza tehnologia iBeacon, dezvoltata de catre Apple, pentru a incuraja vizitatorii sa participe la un treasure hunt organizata de catre Orange.

  Folosind aplicatia oficiala Summer Well pentru iOS si Android veti putea participa la un Treasure Hunt organizat in cadrul Domeniului Stirbey de catre cei de la Orange folosind iBeacons. Cu ajutorul unor beacon-uri iBeacons produse de catre o companie din Cluj(al carui nume nu mi-l mai amintesc) veti putea participa la acest treasure hunt daca aveti iOS 7 instalat in iDevce, Bluetooth-ul pornit si aplicatia deschisa in sectiunea Fun>Treasure Hunt.

  Dupa parcurgerea acestor pasi, in momentul in care va veti apropia de unul dintre beacon-urile amplasate in Domeniul Stirbey veti primi o notificare care va anunta in legatura cu badge-urile pe care le puteti debloca. Deblocand toate badge-urile oferite in acest concurs veti avea parte de prioritate la o ridicare cu un balon cu aer cald prezent in Domeniul Stirbey, asa ca toat amunca are o recompensa pe masura.

  Astazi se desfasoara cea de-a doua zi a Orange SummerWell, REPTILE YOUTH, TOM ODELL, MILES KANE, THE NATIONAL si PLACEBO urma a sustine cate o reprezentatie LIVE de aproximativ o ora.

Pretul initial:
Numele:
Summer Well

Gratuit

DESCARCA





Developer: Webtailors SRL
Categoria: Entertainment


Descriere: Official Summer Well Festival (Romania) app. Includes details of the bands performing over the weekend, general and practical information, a description of the venue together with available promotions link…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.6 Mb