relock aduce un sistem de deblocare al iDevice-urilor in stitlul Android

  relock este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa in iOS un sistem de deblocare similar celui disponibil in Android. Mai exact, LockScreen-ul va fi impartit in 4 sectiuni, iar tragerea noului buton, disponibil pe ecran, intr-o anumita portiune va permite deblocarea terminalului, iar voi veti alege sectiunea pentru care se face deblocarea.

Dragging a small icon located in the centre of your lockscreen in your desired pattern will unlock your device. There are 4 sections in each corner of the screen (which show on setup) in which you drag the icon to in any order you wish to set a pattern.  relock has an option to disable lock screen bypasses, which inhibits users from bypassing relock, but also inhibits some lockscreen functions.

  relock permite dezactivarea modului normal de deblocare a iDevice-urilor impreuna cu alte sisteme de deblocare pentru apeluri, mesaje, etc. relock este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia, insa dezvoltatorul sau nu garanteaza pentru nivelul de securitate oferit iDevice-urilor.