iWatch ar urma sa fie lansat pe piata in 2015

iWatch Burberry concept - iDevice.ro 2

  iWatch este denumirea pe care Apple ar pregati-o pentru viitorul sau smartwatch, el fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare in Cupertino si fiind extrem de asteptat de milioane de utilizatori de pe glob. Desi asteptarile sunt mari, din pacate se pare ca Apple nu ar fi pregatita sa-si lanseze smartwatch-ul pe piata pana in cursul anului 2015, problemele aparute in procesul de fabricare al iWatch fortand compania sa ia aceasta decizie.

We reiterate our view that iWatch, as compared to existing products, and as Apple’s (US) first attempt at a wearable device, represents a much higher level of difficulty for the company as regards component and system design, manufacturing and integration between hardware and software. While we are positive on iWatch and believe that the advantages of the design and business model behind it are difficult to copy, we think, given the aforementioned challenges, that the launch could be postponed to 2015.

  Conform analistului care a discutat cu parteneri Apple si a reusit sa obtina inforamatii veridice in trecut, Apple pregateste un produs cu un design si un model de business greu de copiat de catre concurenta. In ciuda informatiilor de astazi, analistul nu este 100% sigur in legatura cu data de lansare a iWatch, el sustinand totusi in trecut ca produsul va intra in productie la sfarsitul acestui an, asa ca poate el va fi disponibil pe piata in decembrie, desi acest lucru pare greu de crezut.

  Urmand strategia anilor trecuti, Apple ar putea prezenta iWatch cu cateva luni inaintea lansarii oficiale, acelasi lucru intamplandu-se in cazul lansarilor primului model al iPhone, primului model al iPad si al celui mai recent model al Mac Pro.