Plateste amenzile de circulatie auto direct de pe iPhone cu o aplicatie din App Store

  iPhone-urile noastre sunt versatile si utile pentru o multitudine de task-uri, insa incepand de astazi puteti plati si o amenda de circulatie auto folosind o aplicatie pentru iPhone. Aplicatia Auto.ro iti permite sa platesti amenda rutiera printr-o sectiune speciala numita Plateste Amenda implementata in ea multumita unui update lansat in cursul acestei seri in App Store, procedura necesitand completarea unui formular si autorizarea unei plati prin LibraPay.

Plateste Amenda este un serviciu foarte util soferilor care primesc amenzi de circulatie auto. Nu trebuie sa mai cauti o casierie unde sa platesti amenda si nici sa mai stai la cozi. Platesti Amenda oriunde si oricand din aplicatia Auto.ro. Tranzacția se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plăți furnizat de Libra Bank.

  Plata pentru amenda rutiera se face mult mai simplu decat mergand la CEC/Posta sau orice alta unitate la care se poate plati ea in mod normal, si s-ar putea sa ma insel, dar acesta este primul serviciu de acest gen oferit in Romania. Aplicatia Auto.ro este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store, dar nu va doresc sa ajungeti in situatia de a plati amenzi de circulatie auto prin intermediul sau.

Pretul initial:
Numele:
Auto.ro

Gratuit

DESCARCA





Developer: Netbridge Develop…
Categoria: Business


Descriere: Auto.ro este singura aplicatia din Romania prin care iti platesti Amenda auto!
Aplicatia Auto.ro ofera o gama vasta de plati auto Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare. Se poate accesa Cerere Service pentru a …


Dimensiunea aplicatiei este: 16.1 Mb