iPhone 6 asamblat dezvaluie un detaliu deranjant intr-o comparatie cu iPhone 5

  In imaginile acestui articol vedem ceea ce pare a fi un iPhone 6 asamblat folosind componente disponibile la magazinele de piese din China, el fiind comparat cu terminalul iPhone 5. Desi stiati deja majoritatea elementelor de design pe care iPhone 6 urmeaza sa le includa, daca va uitati cu atentie la poze veti vedea ca noul mod de implementare a camerei principale in carcasa va impiedica terminalul sa stea efectiv lipit de o suprafata plana.

  Din pacate se pare ca aceasta camera iese prea mult in afara carcasei iPhone 6, iar daca terminalul real va arata exact la fel, atunci foarte multa lume va fi nemultumita de schimbare. Avand in vedere faptul ca vorbim acum despre o macheta, tind sa cred ca versiunea ce va ajunge pe piata va avea camera mult mai discreta in carcasa sa, insa ramane sa vedem cum a gandit Jony Ive aceasta schimbare importanta.

14 COMENTARII

  1. da foarte revolutionar si ecranul care nici nu se apropie de full 1080p si va costa sigur 40 de milioane versiunea de 16gb,nici macar ecran din safir nu are sa merite sa dai atatia bani

  2. macar benzile despartitoare pentru antene nu sunt asa de late ca in pozele anterioare…
    in rest de cand am auzit stirea asta ca o sa aiba camera iesita in afara asa mult… am fost super dezamagit si speram sa nu fie adevarat (am stat cu 4-le destul timp, si acum se taraie de-a dreptul)

  3. Camera aia e pusa asa ca sa se strice mai rapid, si sa ai motiv sa cumperi iPhone 6S, sau iPhone 7… Pana la urma, are materiale premium, de calitate, iar cine e fan Apple are grija de iDevice-ul sau. Nu mai vorbim ca este motorizat de cel mai performant sistem de operare, ca iOS nici nu se compara cu Android sau altceva…

  4. Pai? La ce va asteptati? Are ecran din safir deci e indestructibil!! O sa punem telefoanele cu fata in jos! Ca si asa nu se mai zgarie ecranul! E revolutionar!! O sa ziceti ca folositi husa, dar multa lume nu foloseste!