TELEKOM Romania va fi lansat pe 12 septembrie

14

TELEKOM Romania - iDevice.ro

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma Cosmote si Romtelecom anuntau oficial tranzitia spre brand-ul TELEKOM Romania, iar astazi am aflat ca pe data de 12 septembrie el va fi oficial lansat. Grupul telecom Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari de pe glob cu brand-ul T, avand peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila,fiind unul dintre cei mai importanti “jucatori” de pe piata globala de servicii telecom.

În luna septembrie, România devine parte din marea familie T, prezentă în peste 50 de țări, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband în întreaga lume.

  Trecerea la noul brand va da startul unui proces de renovare a majoritatii magazinelor detinute in prezent de catre Cosmote si Romtelecom, schimbarea urmand a aduce, cel mai probabil, si o serie de servicii noi. Acestea fiind spuse, incepand din 12 septembrie Cosmote si Romtelecom vor deveni istorie, iar TELEKOM Romania se va naste din “cenusa” lor.