TELEKOM Romania va fi lansat pe 12 septembrie

TELEKOM Romania - iDevice.ro

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma Cosmote si Romtelecom anuntau oficial tranzitia spre brand-ul TELEKOM Romania, iar astazi am aflat ca pe data de 12 septembrie el va fi oficial lansat. Grupul telecom Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari de pe glob cu brand-ul T, avand peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila,fiind unul dintre cei mai importanti “jucatori” de pe piata globala de servicii telecom.

În luna septembrie, România devine parte din marea familie T, prezentă în peste 50 de țări, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband în întreaga lume.

  Trecerea la noul brand va da startul unui proces de renovare a majoritatii magazinelor detinute in prezent de catre Cosmote si Romtelecom, schimbarea urmand a aduce, cel mai probabil, si o serie de servicii noi. Acestea fiind spuse, incepand din 12 septembrie Cosmote si Romtelecom vor deveni istorie, iar TELEKOM Romania se va naste din “cenusa” lor.

14 COMENTARII

  1. Eu auzisem de ceva de genul ca T-mobil ar fi imprumutat cosmoteu cu ceva cascaval si acum pt ca n-au onorat la termen datoria vor fi preluati de ei. Sursa mea lucreaza in telecomunicatii de fff multa vreme

  2. Parca astept mai mult acest Telekom decat iPhone 6. Sper sa “revolutioneze” piata mobila din Romania.
    Lasand gluma la o parte, poate e bine ca se intareste putin si Cosmote. Daca vor avea abonamente convenabile si smartphone-uri de top mai ieftine ar putea sa mai smulga ceva din abonatii Orange si Vodafone.

  3. inainte sa treaca la T-Mobile mai bine sa-si rezolve problemele de retea pe care le au si nu le recunosc …..printre altele, una dintre probleme care ma irita pe mine in ultimul timp e ca in timpul convorbirii dupa 11 minute 0 secunde se inchide apelul….initial am fost cu telefonul in garantie la Noumax si m-am facut putin de ras, asta pana cand am schimbat cartela in alt telefon si am observat ca problema este inca prezenta…..precizez ca atat eu, utilizator de cartela cat si sotia mea, utilizator de abonament, aveam aceasi problema…..am facut nenumarate sesizari scrise si telefonice si bineinteles raspunsul este “la noi in sistem nu apare ca ar fi o problema in legatura cu numarul d-voastra”

  4. Nu cred ca o sa aiba super oferte deoarece telekom este o companie premiu…in genul orange care nu are cele mai ieftin abonamente asa ca sa nu va asteptati chiar la nelimitat cu 5 € :))

  5. TELEKOM Romania,sper sa revolutioneze, piata mobila din Romania.Sunt sigur ca vor avea
    abonamente convenabile si smartphone-uri de top mai ieftine si foarte multe concursuri .

  6. Mai bine sa faca seviciile competitive. Cand te uiti la RDS-RCS Digi vezi servicii super la preturi infime. Cand te uiti la astialalti vezi numai scumpete pe servicii de cacao.

  7. Glumesti, nu? Serviciile de telefonie de la RDS sunt ieftine pentru ca sunt praf. Ai retea in oras si net acolo, in rest, ai doar telefonie prin Vodafone, dar asta numai timp de 3 ani, iar net in afara oraselor… pauza. Sa nu mai spun ca in orase netul mobil rds e oricum muci.