Infinity Script – una dintre cele mai complexe teme pentru iPhone si iPad

  Infinity Script este o tema disponibila din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem schimba complet interfata sistemului de operare iOS. Vorbim practic despre un script care modifica automat icontele aplicatiilor in baza unor algoritmi predefiniti pentru a le face sa semene cat se poate de mult cu cele reale, peste 1000 de iconite fiind gandite de catre dezvoltatorul acestei teme pentru iDevice-urile noastre.

Content: – Over 1000 icons for each version – Settings app Icons – Control Center Icons – Status Bar -Boot Logo. Addons: – CustomFolderIcons – FolderIcons – 2 Nude ColorKeyboard7 themes – Auto-Blur iWidgets – Auto-Blur LockHTML/Groovylock widgets – Auto-Blur SBHTML widgets – CustomCover.

  Separat de modificarea iconitelor, tema contine si modificari pentru restul elementelor sistemului de operare, asa ca in final Springboard-ul iDevice-urilor voastre va arata precum cel din imaginea de mai sus. Infinity Script este disponibil pentru DOWNLOAD in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.