Orange ofera minute internationale GRATUITE la transferurile MoneyGram

Orange MoneyGram transfer bani - iDevice.ro

  Orange Romania a initiat in cursul acestei zile o noua oferta pentru clientii persoane fizice, astfel ca in momentul folosirii serviciului MoneyGram pentru transfer de bani in magazine Orange ei vor primi 50 de minute internationale GRATUITE pe numarul lor de telefon Orange. Minutele internationale GRATUITE se ofera indiferent de tipul de magazin Orange in care se face transferul de bani, fie ca este vorba despre o depundere sau despre o retragere.

  Minutele se aloca in 5 zile de la data transferului si se primesc o singura data in perioada ofertei, ele fiind disponibile pentru utilizare timp de 30 de zile de la data alocarii, doar apeluri in UE putand fi efectuate.

Oferta la transferurile de bani prin MoneyGram efectuate în magazinele Orange

Bucureşti, 1 septembrie 2014. Până la 30 septembrie, clienții Orange persoane fizice, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, care folosesc serviciul MoneyGram de transfer de bani în magazinele Orange primesc 50 de minute internaționale pe numărul lor de telefon Orange. Minutele internaționale se oferă indiferent dacă transferul se realizează la un Orange shop, la un Orange store sau la un magazin partener Orange și constă într-o depunere sau retragere de bani. Acestea se alocă în maxim 5 zile lucrătoare de la data transferului, se primesc o singură dată în perioada ofertei și pot fi folosite în 30 de zile de la data alocării, pentru apeluri în UE.

Clienții non-Orange care fac cel puțin o tranzacție de transfer de bani vor primi o cartelă SIM Orange PrePay gratuită pentru tranzacțiile efectuate în Orange shop sau Orange store.

Doar în prima jumătate a acestui an s-au transferat prin acest serviciu aproximativ 3 milioane de euro din magazinele Orange, cele mai multe tranzacții fiind efectuate în București și în județele Constanța, Bacău, Tulcea și Bihor.

Mai multe detalii despre serviciu, puteți găsi pe www.orange.ro/services/transfer-de-bani/.