Google Drive 3.2 update este disponibil in App Store

  Google Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet. Sistemul este foarte popular, iar aplicatia dedicata posesorilor de iDevice-uri a fost actualizata in cursul acestei seri, ea aducand: un nou sistem mult mai rapid pentru actualizarea fisierelor din iDevice-uri, plus o noua interfata care afiseaza intr-un mod complet diferit progresul incarcarii fisierelor in sistemul Google Drive.

  • Faster syncing
  • New upload experience that shows progress and destination

  Ca raspuns la reducerile de pret pregatite de catre Apple din toamna pentru iCloud, cei de la Google au anuntat cu mai bine de doua luni in urma ca vor oferi spatiu nelimitat pentru anumite fisiere pentru doar 10$ lunar. Google Drive pentru iOS este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Drive – free online storage from Google

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Get started with Google Drive, free of charge, and have all your files within reach from any smartphone, tablet or computer. All your files in Drive like your videos, photos and documents are backed up s…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.6 Mb