Centered aduce Control Center in Notifications Center

  Centered este un nou tweak pentru posesorii de iDevice-uri care ruleaza iOS 7, el fiind conceput special pentru cei care si-ar dori sa aiba Control Center-ul prezent inclusiv in Notifications Center-ul din iOS. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Centered creeaza o sectiune noua in Notifications Center pentru iOS 7 si afiseaza intregul Control Center care poate fi accesat de oriunde din iOS cu un simplu swipe efectuat de jos in sus.

Requested several times and finally here – a tool to move your Control Center into a new section in your Notification Center. All your required information and controls in one place, leaving space for other things where the Control Center used to be. Customization options can be found in your Settings app.

  Centered are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings si ideea din spatele crearii sale este de a muta Control Center-ul aici pentru a permite utilizarea swipe-ului de jos in sus pentru a actiona alte functii ale sistemului de operare. Centered este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1.15$ in repo-ul BigBoss al Cydia.