Apple Watch are microfon si difuzor pentru apeluri telefonice

  Au lansat producatorii de terminale Android smartwatch-uri pe care le poti folosi pentru a vorbi la telefon, iar Apple face exact acelasi lucru cu al sau Apple Watch. In noul produs compania americana a implementat un difuzor si un microfon care ne permite sa efectuam apeluri telefonice folosind un iPhone, diferenta fiind ca putem vorbi direct in ceas si nu in noile terminale cu ecrane supradimensionate.

Use the built-in speaker and microphone for quick chats, or seamlessly transfer calls to your iPhone for longer conversations. You can also transfer calls from Apple Watch to your car’s speakerphone or your Bluetooth headset. And silence incoming calls by covering Apple Watch with your hand.

  Apelurile telefonice pot fi acceptate pe Apple Watch, dar transferate mai apoi pe iPhone, intr-o casca Bluetooth sau intr-un sistem carkit disponibil in masina voastra. Partea interesanta este ca dezactivarea ringtone-ului se face prin acoperirea intregului ceas cu o singura mana, deci Apple Watch are implementat si un senzor de proximitate, care probabil va oferi functionalitate suplimentara in viitor.