Prima Pagina Apple Apple Watch are microfon si difuzor pentru apeluri telefonice

Apple Watch are microfon si difuzor pentru apeluri telefonice

  Au lansat producatorii de terminale Android smartwatch-uri pe care le poti folosi pentru a vorbi la telefon, iar Apple face exact acelasi lucru cu al sau Apple Watch. In noul produs compania americana a implementat un difuzor si un microfon care ne permite sa efectuam apeluri telefonice folosind un iPhone, diferenta fiind ca putem vorbi direct in ceas si nu in noile terminale cu ecrane supradimensionate.

Use the built-in speaker and microphone for quick chats, or seamlessly transfer calls to your iPhone for longer conversations. You can also transfer calls from Apple Watch to your car’s speakerphone or your Bluetooth headset. And silence incoming calls by covering Apple Watch with your hand.

  Apelurile telefonice pot fi acceptate pe Apple Watch, dar transferate mai apoi pe iPhone, intr-o casca Bluetooth sau intr-un sistem carkit disponibil in masina voastra. Partea interesanta este ca dezactivarea ringtone-ului se face prin acoperirea intregului ceas cu o singura mana, deci Apple Watch are implementat si un senzor de proximitate, care probabil va oferi functionalitate suplimentara in viitor.

 • Adioff

  Interesant … Daca ar tine si bateria ar fi mai bine ! Dupa vreo 3ore si 10 apeluri cred ca vom cauta priza …

 • Adioff

  Asa ca PAS Apple Watch …

 • villman89

  Cu atatia senzori in el, dar nu rezista la apa…ce e aia ca transpira mana sau ca te speli pe maini si nu il afecteaza, poate merg la piscina, in cazut asta ce fac? Sigur pentru treaba asta n-am sa-l cumpar!

 • kliq

  Deja ma simt ca intr-un film cu agenti secreti care vorbesc la mânecă :)))))

 • Razvan

  007 receptie

 • Bogdan

  Pe site-ul Apple, undeva în paginile dedicate Apple Watch, este o imagine cu un tip care poartă ceasul în timp ce face duș, deci nu putem spune că nu este rezistent la apă. Putem presupune că nu vei putea înota cu el, dar până Apple nu dezvăluie specificațiile exacte, nu putem spune nici că nu rezistă la apă nici că ține bateria foarte puțin.

 • @Bogdan: A spus Apple ca nu rezista la dusuri, deci probabil vor scoate imaginea.