Apple Watch – Apple comanda 50 de milioane de unitati pentru 2015

  Apple Watch este fara discutie unul dintre cele mai interesante smartwatch-uri care urmeaza sa fie lansate pe piata, iar compania Apple se pregateste pentru o cerere pe masura. In aceasta idee, compania americana a contractat LG Display pentru a fabrica ecranele viitorului sau produs, nu mai putin de 5 milioane de unitati urmand a fi livrate in fiecare luna a anului viitor catre partenerii care asambleaza Apple Watch pentru Apple.

LG Display will supply Apple AMOLED panels for the Apple Watch, with shipments expected to reach about five million a month in 2015, according to sources at LG Display. Apple will receive about five million AMOLED panels for the device a month throughout 2015, with the Apple Watch expected to be released within the first quarter. The sources said Apple aims to sell upwards of 50 million Apple Watches in 2015.

  Cu 60 de milioane de ecrane livrate in 2015, compania Apple sper sa vanda 50 de milioane de unitati ale Apple Watch in primul sau an de disponibilitate pe piata, cifra fiind colosala pentru un asemenea produs. Totusi, planurile marete ale celor de la Apple sunt sustinute de popularitatea imensa pe care o are ceasul, asa ca exista sanse mari ca in final cei din Cupertino sa vanda exact atat cat isi propun acum.