Fleksy lanseaza prima tastatura terta pentru iOS 8, iata cum o poti instala

  V-am spus astazi ca Fleksy urmeaza sa lanseze o tastatura terta pentru iOS 8 in App Store si iata ca ea este disponibila acum pentru instalare in iDevice-urile noastre. Practic trebuie sa descarcati aplicatia Fleksy Keyboard din App Store, sa o deschideti si apoi sa navigati in aplicatia Settings catre General>Keyboards>Add New Keyboard, sa alegeti Fleksy, apoi tastatura va fi disponibila pentru utilizare in intregul meniu al iOS-ului.

  Tastatura Fleksy implementeaza un sistem rapid de scriere predictiva care ofera sugestii inclusiv pentru limba romana, iar in imaginea de mai sus vedeti cum arata efectiv tastatura. Aceasta este doar una dintre tastaturile terte pregatite pentru instalare in iDevice-urile noastre care ruleaza iOS 8, Fleksy Keyboard fiind disponibila acum pentru DOWNLOAD din App Store.

Articolul precedentiOS 8 – probleme de instalare
Articolul următoriOS 8 necesita pana la 7 GB de spatiu liber pentru OTA Update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.