Prima Pagina Apple iOS 8 Wave functia care incarca un iPhone intr-un cuptor cu microunde

iOS 8 Wave functia care incarca un iPhone intr-un cuptor cu microunde

  Anul trecut cineva s-a gandit ca ar fi frumos daca ar pacali unii utilizatori creduli cu anumite materiale publicitare in care Apple, aparent, sustinea ca iOS 7 face iPhone-urile impermeabile. Din pacate unii utilizatori si-au instalat iOS 7 pentru a testa aceasta “functie” inedita prezentata in acele materiale promotionale, insa din pacate s-au ales doar cu terminale stricate copmplet dupa introducerea in apa.

  Anul acesta iOS 8 Wave a aparut si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, el sustine ca un iPhone poate fi incarcat fara fir cu ajutorul unui cuptor cu microunde. Desigur ca acest lucru este imposibil si introducerea unui iPhone intr-un cuptor cu microunde, plus pornirea acelui cuptor va avea drept rezultat doar distrugerea terminalului, insa sunt sigur ca unii vor incerca iOS 8 Wave pentru a vedea ce se intampla.

  Problema cu acest tip de pacaleli este ca totdeauna se vor gasi cativa care sa incerce lucrurile astea si atunci vor da vina pe Apple.

 • Bogdan

  Sunt multi tauni pe pamant, si Bunul Dumnezeu trebuie sa aiba grija de toti prostii!

 • khaan

  Trebuie sa fi tare tampit sa crezi asa ceva

 • Vio

  Credeți ca de astia nu ducem lipsă???…

 • Chatagra

  @zaone .. Cuptorul cu microunde se poate folosi la asa ceva …este vorba de imcarcare inductiva 😉 … cine nu ma crede sa bage un ou crud in cuptor si sa-l puna pe vre-o 3-4 minute ..o sa aiba parte de o surpriza 😉

 • Swich

  Chatagra, incarcarea inductiva la care cred ca te referi presupune 2 echipamente calibrate pe aceeasi lungime de unda, asta daca vorbim de transmisia energiei la distante mici fara fir.

 • Pingback: Politia din Los Angeles avertizeaza posesorii de iPhone-uri sa nu le bage in cuptoarele cu microunde | iDevice.ro()

 • Simion Aurelian

  La achizitia oricarui cuptor cu microunde vine atasat un manual de utilizare,in care este precizat,subliniat si scris cu rosu ca este interzis sa introduci metale(exceptie ustensilele destinate) in cuptorul cu microunde.In cazul de mentionat,nu strici doar telefonul si cuptorul cu microunde,ba mai mult risti sa iti pui viata in pericol.