Prima Pagina Nokia Nokia ataca Siri intr-o noua serie de spoturi publicitare (Video)

Nokia ataca Siri intr-o noua serie de spoturi publicitare (Video)

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DIdf99noLJk&w=580&h=370]

  Nokia a lansat in cursul acestei seri doua noi spoturi publicitare prin care incearca sa promoveze asistentul virtual Windows Phone Cortana criticand in acelasi timp Siri pentru functii lipsa sau impropriu dezvoltate. In primul clip compania Nokia preznta capacitatea asistentului personal Windows Phone Cortana de a le readuce utilizatorilor aminte sa isi paraseasca locatia pentru a ajunge la diverse intalniri pe care le au introduse in aplicatia Calendar, totul fiind facut in baza informatiilor despre locatie si trafic.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vfozrCjKHus&w=580&h=370]

  Al doilea spot publicitar prezinta o functie a Windows Phone Cortana care permite trimiterea de notificari care le readuc utilizatorilor aminte sa raspunda la mesaje primite cu ceva timp in urma, sau sa sune persoanele care le-au apelat. Aceasta nu este prima oara cand compania Nokia ataca Siri prin promovarea Windows Phone Cortana, insa pana acum eforturile sale nu par sa fi avut succes important.

emag black friday lista reduceri
  • Razvan

    SUPER

  • KlaudiNhO

    Super ce …. astia sunt cei mai mari idioti …. au lansat update de soft dupa 2 ani dar nu poti instala decat daca vrea operatorul de telefonie