iPhone 6 Plus vs LG G3 – comparatie detaliata (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=PDxK28KGlZ8&w=580&h=370]

  iPhone 6 Plus si LG G3 sunt doua dintre cele mai mari smartphone-uri disponibile pe piata, ambele avand ecrane de minim 5.5 inch si dimensiuni care fac imposibila utilizarea cu o singura mana. Avand in vedere recenta intrare a companiei Apple in segmentul phablet-urilor, toata lumea a fost extrem de curioasa sa vada cum se compara noile terminale ale companiei americane cu cele ale competitiei, iar in clipul video de mai sus aveti o prima comparatie detaliata.

  Desi folosesc sisteme de operare gandite diferit, atat iPhone 6 Plus, cat si LG G3 sunt gandite pentru a fi terminale pentru productivitate, ele oferind o gama variata de functii ce permit vizualizarea de continut multimedia in conditii optime, dar si crearea de continut. Alegerea unuia sau altuia este pur si simplu o optiune persoana, iar eu sunt curios sa aflu ce ati alege voi.

11 COMENTARII

  1. LG G3 mult mai compact…plastic sau nu arata mai bine decat iphone-ul …. dar imi place la iphone ca este foarte subtire… oricum pentru productivitate clar lg g3 are functii de multitasking dar sufera la capitolul baterie din cauza rezolutiei ecranului

  2. LG G3 mult mai compact…plastic sau nu arata mai bine decat iphone-ul …. dar imi place la iphone ca este foarte subtire… oricum pentru productivitate clar lg g3 are functii de multitasking dar sufera la capitolul baterie din cauza rezolutiei ecranului

  3. Lg e mult mai… dar eu aleg tt iphone ul, nu ma dezamagit pana avum cu nimic. Astept totusi sa rezolve problema la faza cu indoitul.

  4. @justme nu se va lua vreo alta decizie la faza cu indoitul, asa ramane. Asa cum a ramas si cu antena la iPhone 4 lansat de Steve Jobs. Doar putina grija sa ai si atat.

  5. Iphone e mai mishto! Imi place G3,dar prefer iPhone 6 plus. Nu ma deranjeaza ca e mare, sunt barbat inalt, si mi se potriveste un smartphone pe masura.

  6. Rethy

    Eu nu stiu ce g3 ai avut tu dar eu ge 32 gb 3 gb of ram si sunt foarte multumit de el. Nu am nici cel mai mic lag.

    Nu regret ca mi-am dat 5s-ul.