iPhone 6 si iPhone 6 Plus – lansare in Romania

  In cursul acestei dimineti Vodafone a anuntat lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, cu mult timp inainte ca ea sa aiba efectiv loc si cu destul timp inainte ca restul operatorilor sa o faca. Avand in vedere acest lucru, probabil multi dintre voi se intreaba cand va avea loc LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, iar raspunsul nu este absolut deloc unul simplu avand in vedere ca Apple inca nu a stabilit o data concreta si nu a anuntat totul oficial.

iPhone 6 REVIEW

LANSARE IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS in ROMANIA

  Avand in vedere ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate pe 17 octombrie in China, nu ma astept ca LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania sa aiba loc pana la acea data, compania Apple avand probleme in a acoperi cererea in tarile in care a lansat terminalele vinerea trecuta. In anii trecuti Apple a lansat noile iPhone-uri in luna noiembrie in Romania si desi probabil Apple va incerca sa lanseze terminalele mai devreme, ramane de vazut daca va putea face acest lucru.

  In ciuda mesajelor de teasing facute de operatorii din Romania, LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus va avea loc abia dupa ce Apple va anunta oficial acest lucru printr-un comunicat de presa. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa va faceti sperante foarte mari ca terminalele vor fi disponibile foarte curand in tara noastra, in ciuda a tot ceea ce se va spune in urmatoarele saptamani in legatura cu lansarea oficiala.