Bani – numara-i fara numar, fara numar intr-o aplicatie pentru iPhone

  V-am vorbit acum aproape o luna de zile despre aplicatia Fara Numar, Fara Numar pentru iPhone si Android, ea fiind una dintre cele mai stupide aplicatii disponibile in App Store pentru iDevice-urile noastre. Pentru ca ea s-a dovedit a fi mult mai populara decat credea, cineva a facut o aplicatie numita Bani, ea permitandu-va sa numarati bani romanesti fara numar, fara numar, intr-un stil de gameplay similar cu cel al aplicatiei Fara Numar, Fara Numar pentru iPhone.

  Va spun sincer ca nu pot sa inteleg de ce asemenea aplicatii au succes in App Store-ul companiei Apple, insa probabil romanilor le place sa numere bani fara numar, fara numar pe ritmuri de manele. Din pacate App Store-ul este plin de astfel de aplicatii inutile si din pacate alte titluri cu functionalitate mult mai importanta sunt uneori respinse deoarece nu indeplinesc diverse conditii impuse de catre cei din Cupertino, iar titlurile de acest gen devin noile “fart apps”.

  In concluzie, multumim Apple fara numar, fara numar!

Pretul initial:
Numele:
Bani

Gratuit

DESCARCA





Developer: Gabriel Dana
Universala
Categoria: Games


Descriere: Cat de repede poti numara banii

Un joc simplu care provoaca dependenta. Doar numarati banii si castigati zeci sute milioane trilioane si asa mai departe.
Insa pentru asta trebuie sa faceti investii intel…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.5 Mb