CallShortcut te ajuta sa creezi rapid scurtaturi pentru apelarea contactelor favorite (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mSIMhGydj8I&w=400&h=300]

  CallShortcut este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru terminalele iPhone, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa cream rapid scurtaturi pentru contactele pe care dorim sa le apelam rapid. Tweak-ul creaza in ecranul principal al iOS o iconita cu poza contactului dorit, accesarea ei apeland automat numarul de telefon, aplicatia oferindu-ne posibilitatea de a alege orice numar de telefon dorim pentru iconita respectiva vizibila acolo.

CallShortcut will let you call a person from the home screen as easy as you would open an app. CallShortcut doesn’t force you to keep each contact after you have created a shortcut for it in the home screen. This means that it is safe to create a shortcut in home screen and then delete the contact. It will still function and call that person.

  Toate optiunile disponibile impreuna cu CallShortcut sunt accesibile la crearea unei scurtaturi pentru un contact prin aplicatia Contacte, sau Agenda, asa ca veti avea totul la indemana de la bun inceput. CallShortcut este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.