iPad Air 2 mai subtire si cu o multitudine de schimbari de design apare intr-un clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nNC9KPZNtmQ&w=580&h=370]

  V-am spus zilele trecute ca iPad Air 2 urmeaza sa contina o multitudine de schimbari mici de design in comparatie cu actuala tableta iPad Air, compania Apple fiind aproape de a initia procesul de productie pentru ea. In ideea de a ne demonstra toate aceste schimbari, un website din Vietnam a inregistrat clipul video de mai sus in care ne prezinta o macheta a iPad Air 2 asamblata folosind si componente reale.

iPad Air 2 prezentare design

  iPad Air 2 va fi mai subtire decat iPad Air si va avea doar 7 mm grosime, ea va veni fara un buton Mute, compania Apple renuntand la el in ideea de a putea subtia profilul tabletei sale. Separat de aceste schimbari ale design-ului, vom vedea microfoane repozitionate in partea superioara a tabletei, butoane cu o forma diferita, grilaje refacute pentru difuzor, un ecran laminat pentru panoul frontal si un Touch ID implementat in butonul Home.

  Imaginile ne spun toata povestea legata de iPad Air 2, zvonuri aparute saptamana trecuta indicand faptul ca Apple o va prezenta pe 16 octombrie, insa daca nu va trimite astazi invitatii pentru eveniment, atunci data pare putin probabila.