Prima Pagina aplicatii Chestionare Auto pe iPhone cu o noua aplicatie din App Store

Chestionare Auto pe iPhone cu o noua aplicatie din App Store

  Daca urmati cursurile unei scoli auto si urmeaza sa sustineti un examen pentru obtinerea carnetului de conducere, atunci probabil veti dori o aplicatie cu Chestionare Auto pentru iPhone si disponibila in App StoreChestionare Auto este chiar numele unei asemenea aplicatii lansata destul de recent in App Store, ea fiind conceputa in ideea de a va ajuta sa invatati rapid legislatia auto din Romania in vederea obtinerii unui permis auto prin sustinerea unei examen de legislatie rutiera.

Aceasta aplicatie este un simulator pentru examenul auto DRPCIV. Are intrebarile actulizate si faciliteaza pregatirea examenului teoretic. Formatul aplicatiei este similar cu cel de la examenul real de la politie.

  Aplicatia Chestionare Auto contine o multitudine de teste concepute chiar si de catre DRPCIV, intrebarile disponibile in ea fiind actualizate  pentru a acoperi orice prevedere a codului rutier valabil in momentul de fata. Mai mult decat atat, formatul aplicatiei este similar cu cel al examenului de legislatie rutiera pentru obtinerea unui permis auto, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta destul de reala in utilizarea sa de zi cu zi.

  Aplicatia Chestionare Auto pentru iPhone este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Chestionare Auto BitStone

Gratuit

DESCARCA

Developer: Bitstone s.r.l.
Categoria: Education


Descriere: Aceasta aplicatie este un simulator pentru examenul auto DRPCIV. Are intrebarile actulizate si faciliteaza pregatirea examenului teoretic. Formatul aplicatiei este similar cu cel de la examenul real de la …


Dimensiunea aplicatiei este: 3.8 Mb


 • paul

  Zaone mi-ai putea spune cumva daca cei de la digi schimba cartel rds normale pe unele nanosim pentru iPhone?

 • @paul: Din pacate nu stiu.

 • Adioff

  De regula la service-urile de telefoane au un cleste care decupeaza nanosim din cartela normala .

 • valeriu9

  Da schimba, iar daca o tai cu clestele si se intampla ceva cu ea si vrei sa o schimbi te costa 10€

 • paul

  Mersi de informatie, eu am primit astazi un iphone 5s si am cartela veche, cea normala si ma gande daca o schimba pe una nanosim speciala de iphone.