Prima Pagina aplicatii Facebook in iOS 8 – probleme cu crash-uri si blocari in utilizare

Facebook in iOS 8 – probleme cu crash-uri si blocari in utilizare

  Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe glob, insa ea nu are si o aplicatie pe masura nevoilor utilizatorilor, o multitudine dintre posesorii de iPhone, iPad, iPod Touch sau chiar terminale Android plangandu-se de numeroasele sale probleme. In iOS 8 problemele Facebook s-au intensificat exponential, aplicatia avand numeroase crash-uri, iar in ceea ce priveste blocajele in timpul utilizarii cred ca sunteti cu totiisatui sa le intalniti in utilizarea de zi cu zi.

iOS 8 Facebook probleme utilizare

  Aplicatia Facebook pentru iOS este una dintre cele mai complexe aplicatii disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea avand atat de multe probleme in trecut, incat Facebook a fost nevoita sa o rescrie complet cu un an de zile in urma. Avand in vedere toate elementele care o compun pentru a oferi intreaga functionalitate pentru noi, existenta problemelor in ultilizare si blocajele sunt cat se poate de normale, insa greu de “inghitit” de catre multi, mai ales ca aplicatia beneficiaza de o echipa mare de dezvoltatori.

  Desi Facebook a initiat un program de rezolvare a bugurilor si imbunatatire a performantelor, actualizand aplicatia o data la cateva saptamani de zile, din pacate cele mai mari probleme nu au fost rezolvate. Partea si mai proasta este ca multe dintre probleme nu vor fi vreodata rezolvate pentru ca aplicatia are atat de multe componente, iar combinarea lor intr-o aplicatie de acest tip face utilizarea fara probleme imposibila, asa ca nu va ganditi ca lucrurile vor fi vreodata grozave.

  In final, in cazul in care va intrebati cum puteti rezolva o parte din blocaje si crash-uri, va spun ca stergerea si reinstalarea aplicatiei din cand in cand va mai elibera din spatiul ocupat de cache si alte fisiere si va face aplicatia ceva mai rapida. In afara acestei actiuni prea aveti ce face pentru a face aplicatia Facebook mai rapida, compania sa dezvoltatoare fiind singura care poate face acest lucru.

 • uiu

  Asa e tot iOS 8-ul.. o mizerie.

 • rem

  Treaba e foarte simplă : folosim aplicația cu toții de cel puțin 2-3 ani, cam în același condiții. Cum se face că merge din ce în ce mai greu? Doar din cauză ca au bagat si streaming video în news feed? Eu cred că și prin aplicația Facebook, Apple obligă utilizatorii să treacă la terminale mai noi, deoarece este una dintre cele mai folosite aplicații.

 • NicKel

  Si pe iOS 7 da crash destul de des… e de la ei 🙂

 • Claudiu

  Aplicația de Facebook se vede hidos pe iPhone 6! Nu pricep de ce nu face un update Facebook… Nu e ca si cum ar avea o echipa de 10 oameni care lucrează intens pentru optimizări.

 • xuxu

  Hm, pe nexus nu am probleme.

 • lucian84

  Si pe iOS 7 da Crash ii din ce in ce mai proasta !!

 • Claudiu

  Se vede si nota din appstore o stea jumătate.

 • rudolf

  Sa nu mai vorbim de aplicatia youtube de pe iphone ca mergeca o mizerie si are 1000 de crash uri

 • Alex

  Ma dispera crash-urile astea din ce in ce mai des, ios 8.0.2, chiar si daca sterg cache-ul dupa 3-4 utilizari apar din nou

 • crixalis

  Youtube e deja test de anduranta ca sa vezi un clip. E periculos ca iti spargi telefonu de nervi

 • xxx

  Nu stiu despre ce crash-uri vorbiti voi dar eu nu am probleme cu Facebook si Youtube pe 5S iOS 8.0.2

 • Adrian

  Nici eu.. pe 5

  Iar auto play la video se poate scoate