Prima Pagina Apple Prim-ministru Finlandei acuza Apple de problemele economice ale tarii

Prim-ministru Finlandei acuza Apple de problemele economice ale tarii

  La doar cateva luni dupa ce acuza Apple ca a “ucis” compania Nokia si a provocat serioase probleme economice pentru Finlanda, prim-ministrul tarii, Alexander Stubb, revine acum cu un nou set de acuzatii pentru cei din Cupertino. Recent agentia de rating Standard & Poor a redus rating-ul Finlandei de la AAA la AA+, iar asta l-a motivat pe prim-ministrul tarii, Alexander Stubb, sa vorbeasca intr-un interviu despre impactul negativ pe care Apple l-a avut asupra tarii pe al carui guvern il conduce.

We have two champions which went down. As well as the technology firm Nokia, he explained that the paper industry in Finland had fallen on hard times […] A little bit paradoxically I guess one could say that the iPhone killed Nokia and the iPad killed the Finnish paper industry.

  Separat de caderea companiei Nokia, care a fost intr-un final cumparata de catre cei de la Microsoft, Stubb sustine ca noile produse ale Apple au afectat inclusiv industria hartiei din Finlanda. Desi compania Apple, impreuna cu multi alti producatori de terminale, au distrus intr-adevar Nokia si industria hartiei, lamentarile lui Subb dezvaluie cat de slab este el ca si lider pentru finlandezi, deoarece un prim-ministru bun nu ar fi blamat o companie pentru deciziile gresite luate de catre Nokia si altii pentru a-si ascunde o proasta administrare a unei tari.

 • Dobrin

  Un dobitoc !!! Nokia e cel mai de cacao brand !!! :((

 • booha

  @dobrin ai 10 ani? Cred ca da ca daca ai fi avut mai mult ai fi stiut ce inseamna Nokia. Apple mai are de mancat pana va ajunge ce a fost Nokia. Tehnologia nu poate avea cursivitate cum e industria de masini de exemplu. Tehnologia e precum moda. Se schimba mereu si pun pariu ca nu multi vor mai “purta” apple.

 • Silviu

  boodh@:

  Adica BMW se uita la TESLA si zice:

  Cum suna?
  (peste 10 ani Angela Merkel acuza motorul electric ca a distrus industria Germaniei. Ha.)

 • alex :D

  ce vina are Apple ca Nokia nu mai inova cu nimic.

 • Adrian L

  E greu sa ajungi in top dar odata ajuns e si mai greu sa te mentii!!!

 • firmasrl

  Maa eu cred ca apple e vinovat ca am o batatura la deget!!

 • Jack

  Nu vreau sa fiu rautacios (desi n-am incotro!), dar daca, sa zicem, prin absurd, s-ar impune printre utilizatorii acestui blog o conditie obligatorie de a-si face (si a trece, bineinteles)) un test (minim) de inteligenta pentru a posta, cu parere de rau spun, cred ca ar “bate vantul” pe aici mai ceva ca-n Campia Romana.