Prima Pagina aplicatii Politia americana foloseste Find My iPhone pentru a salva o noua viata

Politia americana foloseste Find My iPhone pentru a salva o noua viata

  Find My iPhone este un sistem dezvoltat de catre compania Apple special pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch care isi pierd terminalele, iar el s-a dovedit a fi extrem de folositor si pentru a salva vieti. Astazi vorbim despre un nou caz petrecut in SUA, un ofiter de politie salvand viata unei femei implicate intr-un accident si prinsa timp de 17 ore intr-o masina aflata intr-o prapastie de 150 de metri, Find My iPhone ajutand politistul sa gaseasca femeia.

  Desi femeia folosea sistemul de localizare prin GPS OnStar, acesta nu a fost capabil sa localizeze masina disparuta, asa ca in timpul unei cautari facute in casa femeii politistul a descoperit tableta sa iPad si s-a gandit ca o poate localiza folosind Find My iPhone. Partea interesanta este ca desi tableta era blocata cu un cod de siguranta, politistul l-a ghicit in doar trei incercari si apoi a folosit aplicatia Find my iPhone pentru a o localiza in masina cazuta in prapastie.

  Dupa localizare politia a ajuns in doar 20 de minute la femeia care a fost transportata la spital folosind un elicopter, iar asa Find My iPhone salveaza o noua viata.

 • ionut

  Sau poliția din America chiar are acces la serverele Apple? 🙂

 • Alin I.

  De unde a știut parola de la Apple ID? Pentru că aplicația Find my iPhone te delogheaza după câteva minute de inactivitate.

 • Sonic

  :)) ups … eroare in declaratii… poate avea acces la anumite informatii :))

 • Iustin

  Bine ca nu au salvat o veche viata.

 • iTu

  asta cu ‘ghicitul’ codului pare cam hollywood, probabil a stiut familia si parola ID-lui.

 • @iTu: Cod de siguranta pentru tableta este egal cu parola pentru Apple ID in opinia ta?

 • 1amic

  Iata de ce este utila functia de trimitere a ultimei localizari in find my iphone,cand bateria atinge un nivel critic