iPad Air 2 este foarte greu de reparat

  iPad Air 2 a fost dezasamblată de către compania iFixIt pentru a arăta lumii întregi de componente sunt incluse în noul produs al companiei Apple, iar acest proces a dezvăluit un amănunt surprinzător. Conform service-ului care repară produse ale companiei Apple, iPad Air 2 este la fel de greu de reparat precum restul tabletelor iPad lansate în ultimii ani, ea obținând un scor de reparare de 2 din 10, identic cu cel al vechilor tablete Apple.

  iPad Air 2 este o tabletă mult mai subțire decât orice alt produs similar al companiei Apple, însă modul în care sunt asamblate componentele în interiorul său face extrem de dificilă repararea în afara service-urilor autorizate Apple. În acastă idee, dacă veți avea probleme vreodată cu viitoarea voastră tableta iPad Air 2 veți ști că veți avea de plătit un preț pe măsură pentru a o repara. Dacă sunteți interesați de iPad Air 2, ei bine o puteți cumpăra acum din această pagină.

4 COMENTARII

  1. Notarea de la iFixit nu se refera la faptul ca odata stricat, mai bine iei altul, ci la complexitatea procesului de reparatie.
    Un mercedes e mai greu de reparat decat o dacie, dar nu rentunti la el pentru asta.