Prima Pagina Apple iPad Mini 3 este dezasamblata, este și foarte greu de reparat

iPad Mini 3 este dezasamblata, este și foarte greu de reparat

  iPad Mini 3 este în momentul de față oaia neagră a liniei de produse disponibile în oferta companiei Apple, dar asta nu i-a oprit pe cei de la iFixIt din a dezasambla complet tableta pentru a vedea ce se ascunde în interiorul său. Pentru început aflăm că Apple a ales să aplice substanță adezivă suplimentară pe Touch ID-ul butonului Home, astfel că înlocuirea ecranului este extrem de dificilă deoarece componenta trebuie dezlipită cu mare atentie și lipită la loc pe noul ecran.

– Apple A7 APL0698 SoC
– SK Hynix H9CKNNN8KTARKR 1 GB LPDDR3 DRAM
– SK Hynix H2JTDG8UD1BMR 16 GB NAND Flash
– Universal Scientific Industrial 339S0213 Wi-Fi Module
– Apple 343S00004-A1
– NXP Semiconductors 65V10 NFC Controller
– NXP Semiconductors LPC18A1 (Apple M7 Motion Co-Processor)
– Apple (Cirrus Logic) 338S1213 Audio Codec
– Apple 338S1199
– Fairchild Semiconductor FDMC6676BZ and FDCM6683 MOSFETs
– NXP 1610A1 Display Interface IC

  În ceea ce privește restul componentelor nu avem parte de vreo modificare, iPad Mini 3 având același chip A7, aceeași baterie de  6471 mAh, acelasi 1 GB RAM, deci nu veți avea surprize din acest punct de vedere. iPad Mini 3 este cu 100€ mai scumpă decât iPad Mini 2 și asta deoarece conține un Touch ID pe care mulți îl consideră a fi complet inutil, iar unii analiști se așteaptă ca noua tabletă sa aibă parte de vânzări scăzute, exact precum iPhone 5C.

 • cccc

  Pai sigur ca sa te facă sa cumperi altul

 • Seba

  De râs. Pai la cati bani detine compania si ii foloseste in mare parte pentru cercetare ar trebui ca in fiecare an sa vina cu cate o inovatie si ar fi mult mai castigati. Asa ei tin banii acolo blocati si isi mai iau si peste nas de la utilizatorii care de acum au pretentii tot mai mari. Macar sa schimbe ceva acolo la produse si aici dau exemple: ai pus un Led de notificari, ai pus un proiector ceva, ai pus un acumulator peste ceea ce se gaseste pe piata, ai pus ceva diferit de ceea ce se gaseste la toate dispozitivele. Ceva wow. E adevarat ca touch id e bine venit si e o inovatie dar asta a fost anul trecut. Anul acesta ce a fost doar ca vine cu un ecran mai mare si ca are stabilizator la camera?

 • anonimous

  Lume voi sunteti nebuni?
  Acesti domni de la iFixit noteaza dificultatea de a fi reparat raportat la un utilizator, nu service. Ei daca dau o nota mica nu inseamna ca daca acel produs se strica, trebuie aruncat.
  Ca doar nu te apuci tu sa iti repari ipadul acasa.