Dell se pregătește să lanseze cea mai subțire tabletă din lume

  iPad Air 2 a fost lansată de către compania Apple și promovată drept cea mai subțire tabletă din lume, având o grosime de numai 6.1mm, iar probabil voi v-ați imaginat că ea nu va fi detronată prea curând de vreun alt produs. Ei bine lucrurile sunt puțin diferite, deoarece Dell Venue 8 7000 este o tabletă care urmează să îți facă apariția în următoarea lună de zile pe piață și ea are o grosime de doar 6mm, cu 0.1 mm mai mică decât cea a iPad Air 2.

  Chiar dacă diferența de 0.1 mm nu va fi sesizată vreodată de către vreo persoană în utilizarea de zi cu zi, comparând strict specificațiile, noul produs al celor de la Dell va ocupa primul loc în topul celor mai subțiri tablete de pe glob. Dell Venue 8 7000 are un procesor Intel Atom Z3500, un ecran OLED de 8.4 inch cu rezolutie 1600 x 2560 pixeli, 2 GB RAM, o cameră principală de 8 megapixeli și va fi vândută în SUA la acelați preț precum iPad Air 2.

6 COMENTARII

  1. Procesorul Intel Atom este foarte bun , spun asta pentru ca am prin casa o tableta 2in1 care are un procesor Intel Atom Z3740 si 2 GB ram si rulează Windows 8.1 …..este incredibil cum se mișca si pot face absolut tot ce pot face si pe pc. La capitolul baterie sta la fel de bine , mereu obținând un timp mult mai bun decât pe iPad.
    Deci pare o tableta prăpădită dar totuși este destul de puternica. Am încercat si am rulat doua filmulețe 4K in același timp si daca pe iPad am sesizat o mică urma de lag , aceasta tableta se juca cu acele filmulețe.
    Eu inițial am luat-o pentru partea de contabilitate si să-mi fie ușor sa o car dupa mine , dar in timp am observat ca e mult mai mult decât o jucărie.

  2. @Rafa nu e vorba de iPad air 2 ca nu am avut , dar am vrut sa scot in evidentă puterea procesorului Intel Atom ………
    @sorin e vorba de un Asus Transformer Book T100T , cu un procesor Intel Atom Z3740 si cu doar 2 GB ram , dar care se mișca incredibil.
    Eu inițial am luat-o dintr-o prostie , îmi trebuia doar pentru partea de contabilitate , dar pe parcurs am observat ca e mult mai puternica decât pare.
    La prețul de doar 300€ vine si cu Microsoft Office licențiat si cu Windows 8.1 licențiat , deci din start este un câștig.
    In ciuda celor 2GB ram se mișca incredibil , pentru ca Microsoft au ‘slefuit’ foarte bine varianta de Windows pentru aceasta tableta 2in1 ……..
    Mai sunt si alte modele cu aceasta configurație daca te interesează si îți spun ca eu o folosesc de câteva luni si nu am întâmpinat nici cea mai mică eroare sau chestii de genul asta. In final repet ca poți face pe ea tot ce poți face pe un pc sau laptop , poate rula aceleași aplicații fără probleme.