Ora de iarnă intră în efect în această noapte, atenție la alarme

  Săptămâna aceasta v-am spus ca în cursul acestei nopți vom face oficial trecerea la ora de iarnă și că trebuie să aveți grijă la alarmele setate în aplicația Clock deoarece în anii trecuți au existat numeroase probleme cu acest tip de schimbare. În cursul acestei nopți vom da ceasurile cu o oră în urmă în România, iar dacă aveți cumva vreo alarmă setată să sune în cursul dimineții de mâine pe un iDevice, ar fi bine să programați și un alt ceas, deoarece s-ar putea să vă treziți cu o ora mai târziu decât sperați.

  Din păcate compania Apple nu a reușit în ultimii ani să seteze sistemele de modificare automată a orei din iOS astfel încât trecerea să fie făcută fără ca utilizatorii sa aibă în vreun fel de suferit. În această idee vă atenționez de pe acum în legătură cu aceasta problemă întlnită de cel puțin două ori anual, trecerea dintre ani generând probleme similare.

23 COMENTARII

  1. Ba esti nebun? La samsung e de cand era touchscreen la moda ce dracu fac astia de la Apple chestii elementare si foarte folositoare le lasa in urma .incredibil si nokia isi da singur ora inainte sau inapoi

  2. Nu exista asa ceva! Eu am avut iphone 3GS/4/4S/5 si ora s-a setat dintotdeauna singura.. Andoizilor,incetati mai cu gainarii de astea ca nu-si au rostul.. Nu o sa ajunga niciodata androidul la standardele IOS vreodata,cel mai stabil sistem facut vreodata!!

  3. Daca dam ceasul cu ora inapoi, si nu setam ora exacta, oare ne trezim mai tarziu cu o ora sau mai devreme cu o ora????Ora 4:00 devine ora 3:00, din cunostiintele mele! Cum e Zaone treaba asta, ca sunt curios dupa ce am citit stirea ta?!!

  4. astia care de 4 ani nu ati avut probleme inseamna ca ati dormit pe voi… odata cu schimbarea orei: probleme la alarma, probleme la calendar… dar nu intram in detalii, pentru voi este perfect. somn usor in continuare

  5. Mda…eu am patit-o…dar nu cu iPhonul (care s-a schimbat fara probleme), ci cu Pebble-ul, manance-l sa-l manace…:), care nu s-a update si mi-a vibrat si m-a trezit mai devreme…ba ce mi-e de ciuda…!!!

  6. @xuxu, ghici ce? Am stat treaz pana la 1:00 noaptea sa vad ca merele nu-si actualizeaza ora (m-ai cam speriat Zaone ca aveam o intalnire cu cafeaua de ora 8:00 si mi-era teama ca o ratez) dar surpriza… S-a actualizat ora la toate merele mai putin la ceasul “cu cuc” din perete dar scrie Samsung pe el, ce sa-i fac? Cred ca o sa-l dau inapoi :))

  7. Sunt de tura azi , am pus iPhone-urile 3G 3.1.3 iPhone 4 5.1.1 iPhone 5 iOS 7.1.2 iPhone 6 iOS 8.1 si iPad Mini Retina 7.1.2 toate cu actualizare automata oprita ( din 2008 tin pe Off si actualizarea tot o face @unixes ) opresc actualizarea automata (am si eu pasarelele mele :). pentru a reduce consumul , au trecut la ora de iarna fara probleme iar alarma a pornit corect la 6.10 ,,
    @Adrian , crezi ca @zaone scrie doar de dragul de a scrie . Au fost probleme , am patit-o si eu o data , deci probleme au fost , cei noi veniti in lumea Apple poate nu au avut probleme dar sa stiti ca problema a fost reala . @zaone stie problema iar in toti anii a incercat sa reaminteasca , atentioneze sa fim atenti .
    @adrian , ceasul ala din perete Samsung are Cuc ? ;)))))) ,,,,,,

  8. Bai fratilor, Zaone se referea la faptul ca s-ar putea sa fie probleme cu alarmele setate care nu suna dupa schimbarea orei. Nu ca Ios-ul nu si-ar schimba ora automat. Au mai fost unele probleme cu alarmele in trecut! Atat!
    Zaone, fa-le scheme astora ca nu inteleg!

  9. iPhone 5s, fix la ora 4 s-a reglat singur cu o ora in urma. Am stat special pt asta.In shimb la alte capitole iOs 8.1 r praf, mai bine ramaneam la 7.1.2

  10. @Victor Preda scuza-ma ca nu am avut iPhone decat incepand cu modelul iPhone 3G, l-am ratat pe primul. Ceea ce vroiam eu sa spun era faptul ca niciodata pana acum nu am intampinat probleme cu actualizarea orei, poate am fost eu mai norocos, nu stiu.
    Si da, ceasul ala de perete Samsung are CUC dar s-a stricat cucul si acum nu-i mai iese afara 😉