Prima Pagina BigBoss Jailbreak iOS 8.1 – LockSpeed este un tweak românesc pe care probabil...

Jailbreak iOS 8.1 – LockSpeed este un tweak românesc pe care probabil il vei iubi

  LockSpeed este un tweak lansat în cursul acestei săptămâni în Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind dezvoltat de către un român, funcționalitatea sa fiind de a aduce in LockScreen un meniu cu scurtături pentru a apela contactele favorite. În imaginea de mai sus aveți prezentat meniul ce permite afișarea acestor scurtături ce pot fi accesate rapid pentru apelare, un simplu swipe lateral spre stânga afișând meniul, atingerea unei iconițe apelând automat contactul atașat scurtăturii.

Fast access to your Favorites from your lockscreen for speed calling. The tweak displays up to 9 contacts, with pictures, or initials if the contact doesn’t have one and the order is the same from the one in the Favorites tab from the Phone app. Swipe left on the lockscreen and tap to call!

  Jailbreak iOS 8.1 trebuie făcut pentru a putea instala acest tweak, el fiind disponibil pentru descărcare la prețul de 2$ în repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Marian

  Eu l-am instalat si pe 7.1.2

 • Alex

  Este compatibil de la iOS 7 in sus. Inca nu se poate cumpara pe iOS 8 in schimb, deoarece functia nu este activata in Cydia pentru versiunea de iOS 8, pana la urmatorul update.

 • xpender

  Daaa, eu l-am pus pe i5s 7.1.1. Merci de pont zaone 🙂

 • cosmin

  sa updatat pangu8.0-8.1 untether cu versiunea 0.2 si acum functioneaza ft bine tweakurile fara sa fie nevoie de reboot ca sa apara in tel.

 • cosmin

  e valabil doar in pagu nu in cydia