Prima Pagina Apple Apple pierde o parte serioasă din cota de piață caștigată de iPad...

Apple pierde o parte serioasă din cota de piață caștigată de iPad în segmentul tabletelor

  Tabletele iPad și-au pierdut din popularitate, acest lucru este cât se poate de clar, iar compania Apple se vede în fața unei probleme majore deoarece cota sa de piață în segmentul tabletelor a ajuns la una dintre cele mai mici valori înregistrate vreodată. Conform companiei de analiză a piețelor globale de tablete, IDC, Apple are 22.8% din piața tabletelor, cota sa scăzând de la 29.2% cât avea compania americană în aceeași perioadă a anului trecut.

  În comparație compania Samsung a reușit să reducă impactul privind scăderea cotei de piață de la 18.3% la 19.3% cu vânzări de 9.9 milioane de unități, dar aici vorbim despre o simplă estimare deoarece Samsung nu furnizează cifre reale de vânzări. Vânzările de tablete au crescut cu puțin peste 11% în ultimul an de zile și asta în contextul în care tabletele ieftine au generat cele mai mari vânzări și dau mari batai de cap companiei Apple.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • j

    De ce va mira acest lucru ? Lumea s-a convins de inutilitatea unei tablete in raport cu un PC sau Laptop si se reintoarce la acestea…

  • Daniel

    @j: în ce baza faci această afirmație? daca este doar opinia ta, nu este suficient. Scăderea înregistrată de Apple sunt sigur că are altă rațiune. Faptul că piața pe acest segment a înregistrat o creștere este în totală opoziție cu afirmația ta.