Prima Pagina Apple iPad Air 2 – difuzoarele genereaza o vibrație prea puternica pentru unii...

iPad Air 2 – difuzoarele genereaza o vibrație prea puternica pentru unii utilizatori

  iPad Air 2 a fost deja pusă în vânzare în unele piețe de pe glob și deși are mai puțin de o săptămână de disponibilitate, ea are deja parte de un prim scandal cel puțin dubios. Unii utilizatori ai noii tablete susțin că ea vibrează prea tare din cauza difuzoarelor implementate de către compania Apple, cineva gândindu-se să măsoare aceste vibrații cu un aparat special de acustică, iar în imaginea de mai sus aveți rezultatele înregistrate de către el.

  Practic difuzoarele iPad Air 2 genereaza vibrații de 7 ori mai puternice decât difuzorul iPad 3 și de aproape 3 ori mai puternice decât cele ale iPad Air, diferența fiind, aparent, sesizabilă de către persoanele care au avut ocazia de a utiliza tableta. Vibrațiile ar fi atât de puternice încât uneori genereaza senzația că tableta are implementat un sistem de haptic feedback pentru utilizarea aplicațiilor sau a jocurilor, dar desigur că Apple nu oferă un asemenea sistem pentru noi.

  Având în vedere ca tableta nu este comercializată în România deocamdată, nu mă aștept să imi confirmați sau infirmați existența problemei, dar cu siguranță vom auzi mai multe despre ea în perioada următoare.

  • Iulius

    Nu pot sa imi imaginez ce fel de vibratii,deoarece un difuzor trebuie sa vibreze ca sa produca sunete!

  • Srb

    Sunetul este relativ mai tare ca la iPad Air 2, si deja se vind in Romania incepand de astazi ora 10

  • Robert

    Vă pot confirma eu, este ca și cum ai avea difuzoarele in palme. Este singurul defect al noii tablete, după părerea mea un defect major, anterior având iPad 3 iar vibrațiile erau insesizabile.