Un politician rus susține că Tim Cook ar trebui interzis în Rusia deoarece este gay

  Tim Cook este homosexual,  știam acest lucru de câțiva ani de zile, dar abia ieri actualul CEO al companiei Apple a recunoscut în mod public orientarea sa sexuală, fiind lăudat de foarte multe personalități. Tim Cook este singurul președinte al unei companii din Fotune 500 care a recunoscut în mod public că este gay, iar acest lucru are o rațiune clară, deoarece un politican rus ne-a demonstrat ieri ce impact are acest tip de anunț pentru lumea care nu este chiar atât de permisivă în ceea ce privește orientarea sexuală.

What could he (Cook) bring us? The Ebola virus, AIDS, gonorrhea? They all have unseemly ties over there … Ban him for life.

  Vitaly Milonov, un membru al legislativului din Sankt Petersburg, a afirmat în cursul zilei de ieri că din moment ce Tim Cook este gay, accesul său în Rusia ar trebui interzis permanent deoarece el ar putea aduce în țară Ebola, SIDA sau gonoree. Afirmația nu este privită cu foarte multă surprindere de lumea întreagă din moment ce Rusia are o lege ce interzice homosexualitatea, dar acesta este cu siguranță doar începutul unui șir lung de critici pe care Tim Cook va trebui să le suporte.

  În țări precum Rusia sau China homosexualitatea nu este privită cu ochi chiar atât de buni de către membrii partidelor care conduc țara, iar în cea din urmă Apple are afaceri extrem de importante, așa ca va fi interesant de văzut cum va mai fi primit Tim Cook în viitor de politicienii chinezi.