Prima Pagina Apple Un politician rus susține că Tim Cook ar trebui interzis în Rusia...

Un politician rus susține că Tim Cook ar trebui interzis în Rusia deoarece este gay

  Tim Cook este homosexual,  știam acest lucru de câțiva ani de zile, dar abia ieri actualul CEO al companiei Apple a recunoscut în mod public orientarea sa sexuală, fiind lăudat de foarte multe personalități. Tim Cook este singurul președinte al unei companii din Fotune 500 care a recunoscut în mod public că este gay, iar acest lucru are o rațiune clară, deoarece un politican rus ne-a demonstrat ieri ce impact are acest tip de anunț pentru lumea care nu este chiar atât de permisivă în ceea ce privește orientarea sexuală.

What could he (Cook) bring us? The Ebola virus, AIDS, gonorrhea? They all have unseemly ties over there … Ban him for life.

  Vitaly Milonov, un membru al legislativului din Sankt Petersburg, a afirmat în cursul zilei de ieri că din moment ce Tim Cook este gay, accesul său în Rusia ar trebui interzis permanent deoarece el ar putea aduce în țară Ebola, SIDA sau gonoree. Afirmația nu este privită cu foarte multă surprindere de lumea întreagă din moment ce Rusia are o lege ce interzice homosexualitatea, dar acesta este cu siguranță doar începutul unui șir lung de critici pe care Tim Cook va trebui să le suporte.

  În țări precum Rusia sau China homosexualitatea nu este privită cu ochi chiar atât de buni de către membrii partidelor care conduc țara, iar în cea din urmă Apple are afaceri extrem de importante, așa ca va fi interesant de văzut cum va mai fi primit Tim Cook în viitor de politicienii chinezi.

 • Mircea

  Ce oameni lipsiți de respect. Îmi e scârbã de ei, pentru cã dupã afirmații publice de genul ãsta ne vede vestul cum ne vede, niște comuniști scârbiți… Pãcat.

 • Vali

  Reputația ca reputație Problema e ca mi-a stricat iphonu 4s cu ultimul
  Soft ,

 • Jack

  Bine ca n-a recunoscut ca e criminal in serie, ca ar fi dat un exemplu si mai misto!
  Venind de la asa o personalitate e ca si cum s-ar fi deschis o Cutie a Pandorei in conditiile in care, in vest, “chestia” asta e privita (de fapt, e “impusa” a fi privita) cu ingaduinta.
  Acum, adolescentii care considera cool compania Apple si care ii si folosesc produsele, ce sa zica: bah, daca Tim Cook, care e seful celei mai in voga companii din lume, se “arde” in g****a, eu de ce n-as incerca, macar? Daca o face asta inseamna ca e vreo smecherie; mai mult, asa sunt si io cool!
  Anyway, momentul e foarte bine ales (sa nu creada cineva ca e intamplator), compania e pe cele mai inalte culmi, are sute de milioane de “adepti”, boss-ul Apple are un cuvant greu de spus in lumea IT, iar drepturile omului sensibilizeaza oinia publica mai mult ca oricand avand in vedere si celelalte “situatii” din lume.
  Concluzia? Haideti, baieti, rupeti-va b****e ca e la moda!

 • vichi

  Oare la Steve Jobs ia dat’o la buci?

 • vichi

  Alo

 • Claudiu

  Deci pentru @Vali iPhone 4s-ul sau este mai important ca reputația țării in care trăiește…

 • cosmin2004

  :)) frate suntem liberi sa gandim ce vrem! Fiecare are dreptul la opinia lui! Da si eu sunt contra homosexualilor!! Nu i sufar! Sunt scarbosi! Si daca voi spuneti ca nu e asa atunci nu ramane dekt sa va sarutati cu ei..:)). Pe bune .. Wtf. Treaba lor ce fac dar nu doresc sa se laude cu asta sa mi arate cum o fac si nici nu vreau sa i vad in public cu sarutari si tandreturi..:))) e urat si scarbos! Asta e parerea mea! Si o mentin.

 • Claudiu

  @cosmin

 • CLAUDIU DANIEL

  Vedeti de ce merg asa vanzarile?! Nu exclud si faptul ca pana apare un nou model e deja obsolet fata de concurenta ! Deci adaugati si cele doau tari( omise) la ce comentam ieri in articolul pe aceeasi tema !:( Si astfel se cumuleaza destui care nu le cade bine treaba asta !