Intel lansează noi procesoare ce urmează să fie disponibile în MacBook Air Retina Display 12 inch

  Recent compania Intel a început să livreze către partenerii săi un nou tip de procesoare pentru ultrabook-uri numite Intel Core M, ele consumând doar 4.5W și fiind gândite special pentru produse care nu folosesc ventilatoare pentru răcire. Aceste procesaore sunt perfecte pentru noile MacBook Air Retina Display 12 inch pe care cei de la Apple ar trebui să le lanseze la începutul anului viitor, iar în imaginea de mai sus puteți vedea toate opțiuni pe care compania americană le va pune la dispozitiție partenerilor.

  Practic vorbim despre procesoare tactate la frecvențe de 800 MHz – 1.2 GHz, dar care au Turbo Boost de până la 2 GHz – 2.9 GHz, ele având 4 MB L3 cache, dar și plăci grafice integrate Intel HD 5300. Apple a testat o parte dintre aceste procesoare noi cu MacBook Air Retina Display 12 inch în vederea implementării în viitorul lor produs, deci acesta nu va avea performanțe extraordinare din moment ce vorbim despre procesoare gândite special pentru a oferi o autonomie a bateriei cât mai mare.

  Nimeni nu știe sigur când urmează să ajungă pe piață MacBook Air Retina Display 12 inch, dar se speculează că Apple va începe să le vândă la începutul anului 2015.