iPhone 6 este lansat cu Moș Crăciun în Coreea de Sud în timp ce sute de fani il așteptau în ploaie

  În cursul zilei de vineri compania Apple a lansat iPhone 6 în Coreea de Sud și desigur că terminalul a fost așteptat de cozi lungi în fața magazinelor partenerilor săi locali, aceștia îndurând ploaia pentru a cumpăra noul produs. Printre ei se afla și un Moș Crăciun angajat de către un partener local, acesta având rolul de a administra coada din fața respectivului magain pentru a se asigur că toată lumea așteptă liniștită să cumpere un terminal.

In this photo by Ahn Young-joon, a phone store worker dressed as Santa Claus keeps customers in line as they wait to buy Apple’s iPhone 6, in Seoul, South Korea.

  În Coreea de Sus iPhone 6 și iPhone 6 Plus au generat vânzări de peste 4 ori mai mari decât Samsung Galaxy Note 4, cel mai recent smartphone high-end al companiei Samsung, iar asta spune multe despre preferințele utilizatorilor locali vis-a-vis de o companie din țară. iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate în aproape 30 de țări în cursul zilei de vineri, terminalele fiind greu de găsit în magazine din cauza cererii foarte mari înregistrate în China.