Apple anunță cea mai bună aplicație a săptămânii pentru iPad în App Store România

  În cursul acestui inceput de weekend compania Apple a actualizat promotiile disponibile in App Store pentru aplicatii, asa ca vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad promovata in sectiunea Editor’s Choice. Pentru această săptămână compania Apple a ales pentru noi o aplicație dezvoltată de către compania busuu, rolul său fiind de a ne ajută să învățăm rapid o serie de limbi străine. Spre deosebire de alte aplicații de acest gen, cea promovată de către Apple se bazează pe o comunitate de vorbitori nativi ai limbii pe care încercați să o învățați, ei fiind aleși special de către dezvoltatori pentru a vă ajuta să învățați cuvintele corecte.

Learn English, French, Spanish, German, Italian, Portuguese, Polish, Russian, Turkish, Japanese, Chinese with busuu in a fun and easy way and practise with a community of over 45 million native speakers. Stay motivated by setting a goal and tracking your progress!

  Această comunitate numără 45 de milioane de oameni de pe întregul glob, iar limbile pe care le puteți învăța folosind aplicația sunt: engleză, franceză, spaniolă, portugheză, italiană, poloneză, rusă, turcă, japoneză și chineză. Deși aplicația este oferită gratuit, pentru a accesa funcțiile sale premium va trebui să activați unuil dintre abonamentele concepute de către dezvoltatori. Zilnic aplicația va afișa pentru noi aproximativ 150 de subiecte de discuții cu peste 3000 de cuvinte si fraze, astfel că veți avea posibilitatea de a învăța rapid oricare dintre limbile dorite de către voi.

– Over 150 everyday topics containing over 3,000 words and phrases.
– Quality courses based on the CEFR, a recognised framework for language learning.
– Language feedback from native speakers.
– 11 languages in one app! English, French, Spanish, German, Italian, Portuguese, Polish, Russian, Turkish, Japanese, Chinese.
– Listening, reading, writing and speaking practice.

  Aplicația este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Learn French, Spanish, German and other languages with busuu

Gratuit

DESCARCA





Developer: Busuu Limited
Universala
Categoria: Education


Descriere: Learn English, French, Spanish, German, Italian, Portuguese, Polish, Russian, Turkish, Japanese, Chinese with busuu in a fun and easy way and practise with a community of over 45 million native speakers. S…


Dimensiunea aplicatiei este: 54.2 Mb