Meltz Time by KFC sau cum câștigi reducere la Crispy Meltz de la KFC

  Meltz Time by KFC este o aplicație lansată recent în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea fiind gândită special pentru promovarea noilor sandwich-uri Crispy Meltz ale binecunoscutului lanț KFC. Deși în străinătate asemenea aplicații sunt foarte populare și disponibile în număr foarte mare, iată că avem și în România o aplicație care să ne ofere posibilitatea de a câștiga reducere pentru un produs al celor de la KFC. Pentru a beneficia de reducere trebuie să vă faceți o poză ceasului de la mână și dacă orarul și minutarul se aliniază sub forma unui triunghi, atunci veți căștiga reducerea.

Stai cu ochii pe ceasurile analog si fotografiaza-le atunci cand orarul si minutarul se aliniaza in forma triunghiului Meltz. Daca se potrivesc, castigi pe loc 20% reducere la meniul tau Dublu Crispy Meltz.

  Ideea în sine este extrem de interesantă și probabil aplicația va fi utilizată de un număr consistent de persoane dornice să beneficieze de o reducere pentru un produs KFC. Aplicația Meltz Time by KFC este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Meltz Time by KFC

Gratuit

DESCARCA





Developer: Ionut Ciobanu
Universala
Categoria: Food & Drink


Descriere: Stai cu ochii pe ceasurile analog si fotografiaza-le atunci cand orarul si minutarul se aliniaza in forma triunghiului Meltz. Daca se potrivesc, castigi pe loc 20% reducere la meniul tau Dublu Crispy Meltz…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.4 Mb


2 COMENTARII