Prima Pagina aplicatii Meltz Time by KFC sau cum câștigi reducere la Crispy Meltz de...

Meltz Time by KFC sau cum câștigi reducere la Crispy Meltz de la KFC

  Meltz Time by KFC este o aplicație lansată recent în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea fiind gândită special pentru promovarea noilor sandwich-uri Crispy Meltz ale binecunoscutului lanț KFC. Deși în străinătate asemenea aplicații sunt foarte populare și disponibile în număr foarte mare, iată că avem și în România o aplicație care să ne ofere posibilitatea de a câștiga reducere pentru un produs al celor de la KFC. Pentru a beneficia de reducere trebuie să vă faceți o poză ceasului de la mână și dacă orarul și minutarul se aliniază sub forma unui triunghi, atunci veți căștiga reducerea.

Stai cu ochii pe ceasurile analog si fotografiaza-le atunci cand orarul si minutarul se aliniaza in forma triunghiului Meltz. Daca se potrivesc, castigi pe loc 20% reducere la meniul tau Dublu Crispy Meltz.

  Ideea în sine este extrem de interesantă și probabil aplicația va fi utilizată de un număr consistent de persoane dornice să beneficieze de o reducere pentru un produs KFC. Aplicația Meltz Time by KFC este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Meltz Time by KFC

Gratuit

DESCARCA

Developer: Ionut Ciobanu
Universala
Categoria: Food & Drink


Descriere: Stai cu ochii pe ceasurile analog si fotografiaza-le atunci cand orarul si minutarul se aliniaza in forma triunghiului Meltz. Daca se potrivesc, castigi pe loc 20% reducere la meniul tau Dublu Crispy Meltz…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.4 Mb