Black Friday la Orange – iata cand vor fi publicate reducerile!

  Black Friday la Orange Romania incepe maine, 21 noiembrie, exact precum la toate marile magazine online din tara noastra si v-am vorbit zilele trecute despre categoriile de produse care vor fi disponibile la reducere pentru toti cei interesati. Astazi va spun ca incepand cu ora 10:00 vor fi publicate reducerile pe care operatorul de telefonie mobila le va oferi pentru utilizatori si vorbim despre : reducere de pana la 100% la telefoane tablete si accesorii, pana la 10 euro reducere la abonamente si o triplare a valorii punctelor Thank You pentru achizitionarea de accesorii si telefoane 4G/4G+.

Te asteptam din 21 noiembrie, in jurul orei 10, sa descoperi in magazinul online reduceri de Black Friday de pana la 100% la telefoane, tablete si accesorii. In plus, ai reduceri de pana la 10 euro/luna la abonamente, iar punctele Thank You valoareaza de trei ori mai mult la cumpararea de accesorii si telefoane 4G/4G+.

  Black Friday la Orange Romania va avea produsele disponibile in magazinul online al operatorului, dar toate promotiile vor fi vizibile pe prima pagina a website-ului companiei, asa cum se intampla in fiecare an. Evenimentul de reduceri ale celor de la Orange se va intinde pe o perioada de 7 zile, in fiecare dintre ele fiind modificate promotiile pentru produsele din oferta magazinului. Acestea fiind spuse, daca maine la ora 10:00 veti mai avea bani de cheltuit pentru cei de la Orange, va recomand sa le vizitati magazinul online.

 

1 COMENTARIU