Prima Pagina Black Friday BLACK FRIDAY FLANCO – CELE MAI BUNE REDUCERI LA DESCHIDEREA MAGAZINULUI!

BLACK FRIDAY FLANCO – CELE MAI BUNE REDUCERI LA DESCHIDEREA MAGAZINULUI!

  BLACK FRIDAY FLANCO a inceput cu doar cateva minute in urma IN ACEASTA PAGINA si vorbim despre unul dintre cele mai mari magazine online din Romania care are in oferta aproximativ 400.000 de produse din propria oferta. Cu REDUCERI de pana la 80% pentru o perioada de 3 zile, cei de la FLANCO va ofera posibilitatea de a profita de unele dintre cele mai bune promotii pentru aceasta campanie de reduceri. De la TELEVIZOARE, TABLETE, TELEFOANE MOBILE, LAPTOP-URI, SSD-URI, ELECTROCASNICE, MASINI DE SPALAT si pana la CALCULATOARE, magazinul are disponibil cam tot ceea ce v-ar putea interesa.

BLACK FRIDAY FLANCO – CELE MAI BUNE REDUCERI LA DESCHIDEREA MAGAZINULUI!

  BLACK FRIDAY FLANCO este desfasurat in perioada 21 noiembrie – 23 noiembrie si pe parcursul acestor trei zile stocurile magazinului online vor fi actualizate constant pentru a ne permite sa cumparam cele mai bune produse care sunt disponibile in oferta sa. Fara a lungi prea mult lucrurile, mai jos va prezint cateva dintre cele mai bune REDUCERI pentru produsele celor de la FLANCO in cursul acestor zile, lista urmand a fi actualizata constant. Livrarile acestor produse vor fi facute pe parcursul a 6 zile lucratoare, astfel ca trebuie sa aveti foarte multa rabdare pentru a le primi, mai ales daca locuiti in provincie si nu in Bucuresti.

 1. COMPUTERE SI GAMING
 2. ELECTROCASNICE MARI
 3. TV FOTO VIDEO
 4. ELECTROCASNICE MICI
 5. TABLETE SI TELEFOANE
 6. INGRIJIRE PERSONALA
 7. TABLETE SI TELEFOANE MOBILE
 8. IPAD MINI RETINA la 1100 LEI
 9. TELEVIZOR 4K 1900 LEI
 10. LAPTOP ACER la 800 LEI
 11. LAPTOP LENOVO 1200 LEI REDUCERE

mai multe imediat…

 • robert

  Este posibil sa refaca stocul?

 • rundown

  doar ce-am venit de la Flanco Timisoara din Iulius Mall. O gramada de tarani transpirati cu aspiratoare, fiare de calcat si cuptoare cu microunde asteptand la casa. Sa nu mai zic ca nu aveai loc sa te scarpini in ceafa de gramezile de televizoare samsung si philips ieftine asezate in zigzag. Singurul ce mi-a atras atentia a fost un imac de 21” configuratie clasica 8 gb de rami si 1 tb hdd la 3400 RON redus de la 6400.

 • vichi

  🙂 tare prosteala in flanco… Asa e si in Alba

 • vichi

  De altex nu stie nimeni nimic ma refer la partea online