Prima Pagina Apple iOS 8.1 downgrade ramane posibil, profitati pentru a face jailbreak!

iOS 8.1 downgrade ramane posibil, profitati pentru a face jailbreak!

  iOS 8.1 pare sa fie cea mai stabila si mai dorita versiune a iOS 8 lansata de catre compania Apple in peste doua luni de disponibilitate a sistemului sau de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Spun asta deoarece in acest articol si in acest articol voi ati descris in aproape 200 de comentarii diversele probleme intalnite in timpul utilizarii iOS 8.1.1 si ati cerut metode de a reveni la versiunea anterioara a sistemului de operare. Ei bine partea buna este ca Apple permite in continuare downgrade-ul pe terminalele sale, SHSH-urile fiind semnate in momentul de fata pentru restore prin iTunes.

  iOS 8.1 downgrade va ofera posibilitatea de a face in continuare jailbreak pentru terminalele voastre si sa il pastrati folosind Semi-Restore, astfel ca veti avea parte de a va folosi terminalele la capacitate maxima daca doriti. Separat de acest lucru, probabil veti mai rezolva si unele probleme legate de functionare, insa din experienta mea, autonomia va fi usor mai slaba si performantele usor reduse, dar posibilitatea de a face jailbreak ar trebui sa faca aceste mici neajunsuri uitate. In concluzie astazi, 21 noiembrie, puteti face restore la iOS 8.1, iar instructiunile de mai jos va vor ajuta.

Tutorial downgrade iOS 8.1.1 la iOS 8.1

 1. Descărcați iOS 8.1 din Tabelul de jailbreak
 2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
 3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
 4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
 • Mihai

  Ce tot atâta jailbreak fraților? Daca ar fi fost pozitiv pentru sănătatea iPhoneului, oare nu ar fi băgat automat cei de la Apple aceste funcții din fabrica? Nu va gândiți ca il îngreunează si ii omoară treptat funcționalitatea? Degeaba oare se chinuie inginerii Apple sa scoată o versiune in care sa nu se lipească prostia aia de jailbreak? Cumpărați-vă si voi ceva pe android, un Sony sau samsung daca vreți sa aveți smartphone tunat! Nu sa profanati produsele Apple originale!

 • coressy

  Jb fac doar copilașii sa tot instaleze sa dezinataleze toate prostiile de tweack uri inutile si care îți omoară telefonul,dar asta e doar o chestie personală,cui ii place sa butoneze sa facă jb cui nu si vrea un telefon simplu rămâne cu un iOS curat.

 • Valy

  Mihai … big Like !

 • tswhite

  Mihai,te rugam frumos…mergi la culcare !

 • Chatagra

  @mihai +1 @coressy +2 multumim pt commentaries inteligente

 • sesse

  @mihai: inginerii apple, cum spui tu, se chinuie sa blocheze jailbreakul din cauza ca acesta permite instalarea aplicatiilor crackuite si pentru ca politica apple este de a da lucrurile cu țîrîita (copy paste a aparut abia la versiunea ios 3)

 • tom

  mihai iti recomand nokia 3310 nici la ala nu-i vei descoperi toate optiunile .. ai iphone doar de fite… daca esti retard pune un meci si bea o bere..

 • Marian24

  La cum se mișca iOS 8.1 nici nu am curaj sa-i fac jailbreak, nu tine bateria. Când răspund la tel am aștepta si 5 secunde pana sa vorbesc, tot suna dar aveam pe ecran butonul de închidere.

 • Luci

  Lag la raspuns apel in rest 8.1.1 e okpe 5 s

 • Adrian

  Pot sa fac update de la 7.1.2 la 8.1 cu aceasta metoda?

 • Adrian

  Nevermind, a mers sa trec de la 7.1.2 la 8.1 si sa fac jb

 • Robert

  Ai uitat sa specifici ca trebuie tinut apasat SHIFT in timp ce apesi pe Restore ca sa poti selecta versiunea dorita

 • Moise

  Prima oara facut prin OTA – dureros cu bateria, cu manifestarile si cu caldura. Dupa am facut upgrade clean, din iTunes, si am pus totul inapoi din iCloud. Surpriza este ca bateria tine ok, nu se mai incalzeste, manifestarile sunt de bun simt.
  iPhone 6, ios 8.1.1.

 • Daniel73

  cer un sfat ….am cumparat astazi un iPhone 6 nou…are pe el iOS 8.0….sa-l urc la 8.1 pentru Jailbreak sau sa raman pe 8.0…sunt avantaje pe 8.1?