iOS 8.1 downgrade ramane posibil, profitati pentru a face jailbreak!

  iOS 8.1 pare sa fie cea mai stabila si mai dorita versiune a iOS 8 lansata de catre compania Apple in peste doua luni de disponibilitate a sistemului sau de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Spun asta deoarece in acest articol si in acest articol voi ati descris in aproape 200 de comentarii diversele probleme intalnite in timpul utilizarii iOS 8.1.1 si ati cerut metode de a reveni la versiunea anterioara a sistemului de operare. Ei bine partea buna este ca Apple permite in continuare downgrade-ul pe terminalele sale, SHSH-urile fiind semnate in momentul de fata pentru restore prin iTunes.

  iOS 8.1 downgrade va ofera posibilitatea de a face in continuare jailbreak pentru terminalele voastre si sa il pastrati folosind Semi-Restore, astfel ca veti avea parte de a va folosi terminalele la capacitate maxima daca doriti. Separat de acest lucru, probabil veti mai rezolva si unele probleme legate de functionare, insa din experienta mea, autonomia va fi usor mai slaba si performantele usor reduse, dar posibilitatea de a face jailbreak ar trebui sa faca aceste mici neajunsuri uitate. In concluzie astazi, 21 noiembrie, puteti face restore la iOS 8.1, iar instructiunile de mai jos va vor ajuta.

Tutorial downgrade iOS 8.1.1 la iOS 8.1

  1. Descărcați iOS 8.1 din Tabelul de jailbreak
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.